Vabastava hingamise 10 korra sari “Elamine rõõmus”

Twisted With Joy

10 korra sari 23.01.2014-27.03.2014 kell 18.15-20.15 Anni Akadeemias (Antoniuse Gildis, Lutsu 5), läbiviijateks Reet Karro ja Ene Kõvatomas. Kõik on oodatud!

Vabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, sünnib rõõm. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Nagu paljusid teraapiaid, soovitakse ka vabastavat hingamist rakendada kuurina, regulaarsete ajavahemikega. Üks kord nädalas on väga hea sagedus ja 10 korda järjest loob püsiva terapeutilise efekti. Seetõttu on Hingamisstuudio juba kolm aastat pakkunud võimalust osaleda 10 õhtu sarjades. Seekordne sari on „Elamine rõõmus.”

Sarja eesmärk on õppida ennast armastama ning avastada oma elueesmärk. Õpime kiirgama välja armastust, olema kaastundlik, tolerantne ja andestav, tundma sisemist rahu. Õpime muutma negatiivse positiivseks ja avanema vastuvõtmisele. Võitlemise ja pingutamise asemel elame rõõmus. Meile on abiks vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Elamine rõõmus.”

Õhtud toimuvad Anni Akadeemias, ilusas ja hubases katusealuses ruumis soojal puupõrandal. Tartu vanalinn ja eriti Jaani kiriku ümbrus on energeetiliselt huvitav ala, siin on kergem tajuda erinevaid energiaid ja tõsta oma vibratsiooni.

Juhendavad ja hingamist toetavad Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid Reet Karro ja Ene Kõvatomas. Reet tegutseb vabakutselise tõlkijana ning pakub vabastava hingamise, reiki ja India peamassaaži individuaalseansse omaloodud Hingamisstuudios, korraldab reikikursusi ning on juhendanud hingamisgruppe Treffneri gümnaasiumis, Jaani kirikus ja Hingamisstuudios. Ene on eesti keele ja kirjanduse õpetaja Viljandimaal, tema hingamisteraapia kabinet asub Suure-Jaanis. Koos on nad üles astunud Südame Tarkuse Päevadel ja korraldanud 10-õhtulise hingamissarja “Ärkveloleku vägi” Jaani kirikus. Mõlema juhendajaga saab tutvuda sarja tutvustaval hingamisõhtul 16.01 samas kohas.

Kuupäevad ja teemad on:

 1.      23.01   Luban endal elada rõõmus

 2.      30.01   Muudan negatiivse positiivseks

 3.      06.02   Armastan, austan ja väärtustan ennast

 4.      13.02   Õpin tundma iseennast ja ühendan oma eraldunud isiksuseosad

 5.      20.02   Armastus: südametarkuse tundmine. Avanen selleks, et vastu võtta

 6.      27.02  Väärtustamine, tänulikkus ja juurdetulemise seadus

 7.      06.03   Sisemine rahu. Saavutan tasakaalu, stabiilsuse ja turvalisuse

 8.      13.03   Selgus ja vabadus. Elamine valguses

 9.      20.03   Emmates uut. Kvanthüppe sooritamine

 10.    27.03   Elamine kooskõlas oma kõrgema eesmärgiga. Eluülesande äratundmine.

10 teemat koos moodustavad tervikliku ja loogiliselt üles ehitatud programmi. Kuid kasu on juba ühestki osalemiskorrast – kutsume ka aeg-ajalt hingama.

Kaasa võtta: matka- või joogamatt, magamiskott/tekk pealevõtmiseks, veepudel suu kuivamise puhuks ning soovi korral midagi pehmet pea alla.

Hind: ühe korra eest 12, kolme korra kaardi eest 35, viie korra kaardi eest 57 ja 10 korra kaardi eest 108 eurot.

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Firma arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palume oma tulekust teada anda:

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69

Kujutis: Twisted With Joy, Abstract O´Doyley, www.redbubble.com