Teadliku hingamise õhtu “Meel kergeks hingamise abil” Hingamisstuudios

Mõistet “teadlik hingamine” on kasutatud vabastava hingamise sünonüümina, aga ka eraldi mõistena, tähendades teadlikult ja eesmärgipäraselt sobiva hingamistehnika valimist. Meie kasutame seda viimases tähenduses. On ju hea teada, et hingamisega saame end nii maha rahustada kui üles turgutada, nii vabaneda energiablokeeringutest kui transformeerida oma negativsed emotsioonid armastuseks. Ja osata vajalikke tehnikaid ka rakendada.

ID-10058900Oleme õppinud teadliku hingamise kursusel parandama oma meeleseisundit ja tasakaalustama emotsioone aeglasemalt hingates, eriti välja hingates. Samuti oleme õppinud saama sõnumeid sisemiselt teejuhilt, keskendudes oma südamele. Täna ühendame need tehnikad ja eesmärgid. Hingame, keskendudes oma südamele, kiirates armastust üle kogu keha, mis tahes-tahtmata toob meid ka stressivabadusse ja sisemisse tasakaalu. See muudab meele kergeks, toetab immuunsüsteemi ning parandab koostööd südame, teadliku meele ja emotsioonide vahel. Õpime seda teadlikul tasandil ja jagame ootusi. Järgneb täispikk vabastava hingamise sessioon teemakohase meditatsiooniga. Lõpetame hingamiskogemuste jagamisega teetassi juures ja väeringiga.

Senikogematu energiakogemus ja argirutiini maharaputamine on lisaboonus.

Läbiviija: Reet Karro

Koht: Hingamisstuudio, Raekoja plats 20 II korrus

Aeg: 15. aprillil 18.15-20.30

Hind: 12 (püsikliendile 11) eurot.

Kaasa: magamiskott või tekk ja peaalune.

Kirjeldatud hingamisõhtu on teadliku hingamise kursuse I (https://hingamisstuudio.ee/teadliku-hingamise-aktiivkursus-i-kevadtalv-2013eebruarist-aprilli-keskpaigani/) kavas kui moodul 10: “Stressivabadusse ja sisemisse tasakaalu jõudmine hingamise abil.

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Kujutise autor: Vlado, FreeDigitalPhotos.net