Vabastava hingamise koolitus “Küllus minus eneses. Võtan vastu armastust ja toetust!”

Vabastav hingamine Hingamisstuudios 10. jaanuaril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Küllust on väga hästi defineerinud Colin P. Sisson: „Kõige selle rohkus, mida isik väärtustab”. See tähendab mitte ainult raha, vaid armastust, aega, rahuldustpakkuvaid suhteid, võimalust lubada endale ja oma lähedastele soovitud hüvesid, kindlustunnet homse päeva suhtes – kõike, mida keegi küllusega seostab.

Küllusetunnet ei saa keegi meile väljaspoolt anda ja see ei sõltu meie varanduslikust olukorrast. Saame seda tugevdada iseenda sees. Tegelikult on meie sees otsatult palju küllust, oleme sisemiselt muinasjutuliselt rikkad sünnist saati. Me ise olemegi küllus. Kelle küllusetunne on ohvrimõtlemisega blokeeritud, saab seda vabastada ja tugevdada, hingates Algallika Protsessi ja Hingamistöö meetodil.

Küllusele avatus ja küllusteadlikkus tuleb läbi armastuse. Et selleni jõuda, läheb meil kõigil mingil hetkel vaja toetust. Vabastav hingamine aitab meil toetust paremini vastu võtta, misläbi võtame vastu rohkem armastust ja küllust. Lõpuks tunneme et oleme üks kogu armastuse ja küllusega, me ise olemegi armastus ja küllus.

Hingamisõhtul me tutvustame end, kuulame miniloengut  ning räägime teemast Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi päevakohase meditatsiooni. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel. Järgnevas jagamisringis vahetame teelauas muljeid kogetud hingamiselamustest ja lõpetame väeringis.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio, Raekoja plats 20 II korrusel.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, pealevõetav tekk või pleed tuleks kaasa võtta.

Ühe õhtu hind 13 (püsikliendile 12) eurot, 5 korra kaardiga soodustus.

Registreerimine: reet@hingamisstuudio.ee, samal päeval tel 56492769.

Kuna esialgselt kuulutasime selle õhtu välja hingamisõhtuna osalejate valitud teemal ja erihindade ning -tingimustega, siis loetleme ka need siinkohal üles:

Hind:

  • teemat saatmata 13 (12) või 5 korra kaardiga 12 (11) €

  • kui osaleja saatis teema ja osales hääletusel, 11 (10) €

  • kui osaleja nõustub lisaks põhjendatud teema ettepanekutele saatma pärast õhtut tagasisidet oma hingamisprotsessi ja enesetunde kohta (vastates küsimustikule), on hind 9 (8) €

  • üks loosiga valitud osaleja, teemaettepaneku teinu, saab hingata tasuta

Sulgudes on püsikliendi hind.

Suur tänu kõigile teema saatjatele ja hääletajatele, nende ettepanekute tõttu ongi õhtu selline, nagu ta on.