Hingamishommik “Mu süda, ärka üles!” Hingamisstuudios 21. jaanuaril 2013

Roheline südaVabastav hingamine Hingamisstuudios 21. jaanuaril kell 10-12.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamishommik, tavalisest pidulikum, kuna on Hingamisstuudio sünnipäev. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Hingamisstuudio on väike teraapiakeskus Tartu Raekoja platsis, kus saab vabastavalt hingata, reiki, kristalliteraapia, liblikmassaaži ja India peamassaaži seansse võtta ning reikit ja vabastavat hingamist õppida. Stuudio hing on Reet Karro, kvalifitseeritud hingamisterapeut ja reikimeister. Asustatuna 21. jaanuaril 2011, täitus Hingamisstuudiol eile teine tegutsemisaasta, täna on stuudio teine sünnipäev. Kuna Hingamisstuudio asutatigi Rahvusvahelise hingamispäeva, 22. jaanuari eelõhtul, saab igal aastal tähistada stuudio sünnipäeva ja Rahvusvahelist hingamispäeva koos. Tänasel päeval on Hingamisstuudios päev otsa hingamisüritused vaheldumisi uudistamise ja õnnitlemise voorudega.

Oleme astunud uude ajastusse, kus avatud süda, südames elamine ja südamega tegutsemine muutub üha tähtsamaks. Südame aktiveerimisel on abiks hingamine. Vabastava hingamise ajal tekivas muutunud teadvuseseisundis me tunnetame oma tõelisi vajadusi, mida meie süda tegelikult ihkab. Hingamiselt hoogu saanud eluenergia uhab meie keha läbi, uhtudes minema blokeeringud ja puhastades seismajäänud energiaga paigad. Pärast seda on südamega tegutseda kergem.

Hingamishommikul me tutvustame end, kuulame miniloengut ning räägime teemast. Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi Binnie A. Dansby meditatsiooni “Südame äratamine”. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel. Järgnevas jagamisringis vahetame teelauas muljeid kogetud hingamiselamustest ja lõpetame väeringis.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio, Raekoja plats 20 II korrusel.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, pealevõetav tekk või pleed tuleks kaasa võtta.

Osaluspanus on annetuslik-tunnetuslik, kuna on ju Hingamisstuudio sünnipäev.

Kes soovivad osa võtta ka uudistamisest-õnnitlemisest, võivad tulla juba kella 8.30-st alates. Sellisel juhul tuleks kaasa võtta 1 söödav ja lauale pandav (kindlasti tervislik) ja 1 mittesöödav kingitus (küünal, kristall, uus ühevärviline lina, padjapüür, saunalina, joogamatt vms).

Vt kogu hingamispäeva kava.

Olete väga oodatud!

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro      reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69