Vabastava hingamise õhtu “Võtan vastu armastust ja toetust.” 27. detsembril 2012 Hingamisstuudios

Vabastav hingamine 27. detsembril kell 18-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro hingamisõhtu Hingamisstuudios. Alustatakse jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõppeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine seisneb blokeeringute kõrvaldamises läbi teadliku ühendatud hingamise. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe edasi.

Vabastaval hingamise ühe koolkonna, Algallika protsessi- ja hingamistöö looja Binnie A. Dansby leiab, et suur osa inimese sise- ja terviseprobleeme saavad alguse sünnihetkel kogetud traumast, sünni tervendamisega saame muuta kogu oma elu. Loe edasi.

27. detsembri teema on „Võtan vastu armastust ja toetust”.

Binnie A. Dansby Algallika protsessi- ja hingamistöö keskendub nende otsuste tervendamisele, mida me tegime üsasolemise, sünni ja esimeste elutundide ajal.

Kas teid vaevab armastuse defitsiit? Kas teile tundub tihti, et olete üksi ja eraldatud, keegi ei mõista teid? 

Need mõtted ja harjumused lähtuvad ohvriteadvusest ja väljendavad tegelikult negatiivseid baasuskumusi, mille laps teeb elu kohta üsasolemise ajal, kui tema ema piisavalt ei toetatud, või pärast sündi, kui teda emast eraldati ja talle tundus, et see jääbki nii ja peab üksi kõigega toime tulema.

Tehes tööd iseendaga, saab eelpoolnimetatud eluvähendavad uskumused asendada mõttega „olen toetatud ja armastatud.” Külgetõmbeseaduse kohaselt näitabki maailm pärast seda märksa armastavamat ja nauditavamat külge, pakutakse kõikjalt toetust, saab vabalt hingata ja avaneda küllusele.

Üks viis sügavate muutuste tegemiseks oma baasuskumustes on vabastav hingamine Algallika protsessi- ja hingamistöö meetodil. Hea võimalus selleks on 27. detsembri õhtul Hingamisstuudios. Olete väga oodatud!

Vaatame aastalõpu eel endasse, küsime endalt, kuidas me end tunneme ja mis toetust praegu vajame. Kuidas möödusid pööripäev ja jõulud?  Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi päevakohase meditatsiooni. Hingame Algallika meetodil. Järgnevas jagamisringis vahetame teelauas muljeid kogetud hingamiselamustest, jätkame ommides ja lõpetame väeringis. Oodatud on kõik hingajad.

*****

Kaasa võtta magamiskott või tekk.

Osavõtutasu 12 eurot, püsikliendile 11 eurot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee  tel 56 492 769

NB! Vabastava hingamise rühmaseansi eeliseks on üheskoos loodav võimsam energia, grupiliikmete toetus ja rikastavad kogemused. Hingajatele, kes eelistavad privaatsust, jagamatut tähelepanu ja ainult neile suunatud toetust, sobib paremini individuaalseanss (39 €), mida saab kokku leppida samal aadressil.