Hingamisstuudio hingamisõhtu “Muutus 2012: ühinen oma Kõrgema Minaga” 13. detsembril 2012

Vabastav hingamine Hingamisstuudios 13. detsembril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamine valmistab meid ette ka elumuutusteks ja vibratsiooni tõusuks.  Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Kõrgem Mina on meie sisemine jumalikkus, meie vaimne osa, mis on ühenduses Loojaga ehk tervikuga. Kõrgem Mina vahendab meie teadvuses, alateadvuses ja ühendväljas peituvat infot.

Kõrgema Minaga ühinemise järel meie vibratsioon tõuseb, oleme pidevalt ühenduses jumaliku tarkusega, sünkroonis kõigi teiste samal lainel inimestega, hea tervise juures ja helged. Hingamissessiooni alguses teeme läbi vastava meditatsiooni, mis algab ühinemisega Kõrgema Minaga ja päädib seekord Kristusteadvuse aktiveerimisega – oli ju alles päev tagasi 12.12.12, Kristusteadvuse avanemise päev.

Aastalõpp 2012 on väga huvitav aeg, võib-olla on kogu meie eelnev elu olnud ettevalmistus nendeks suurteks muutusteks. Võtame need vastu õhina ja põnevusega, mitte hirmu ja stressiga. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, pealevõetav tekk või magamiskott tuleks kaasa võtta.

Hind: 5 korra kaardiga 12 (11 €) ja ühekordselt 13 (12) €.  Vt kogu sarja infot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 (Swedbank), 10010628004015 (SEB pank) või sularahas kohapeal.

Registreerumine ja info:

Reet Karro            reet@hingamisstuudio.ee          tel 56 49 27 69. Samal päeval ainult telefonil.

P.S. Viies, 20. detsembri õhtu „Usaldan elu”, toimub samal kellaajal kaugüritusena. Kõik registreerujad saavad materjali ja lingi meditatsioonile. Usaldame elu, ehkki ka muutused on turvalised 🙂