Vabastava hingamise kursus “Avanen küllusele ja armastusele”

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, millega on kerge tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ning mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

Juhendaja Reet Karro on kvalifitseeritud Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut, õppinud kolm aastat Binnie A. Dansby terapeutide koolitusel ja lõpetanud ka sama koolituse superviisoriõppe. Ta on pakkunud juba kaks aastat hingamistoetust ja juhendanud hingamisgruppe. Enamasti õpetab ta seda, mida on parasjagu õppimas ka ise, ja see on kõrgemalt poolt heaks kiidetud, talle avaneb üha rohkem jumalik juhatus. Tema gruppides käijad liiguvad enesearenguteel hoogsalt edasi. Proovige ja te ei kahetse!

Lugege eelmises Algallika sarjas hinganu muljeid. Lugege esimeses Külluse sarjas hinganute muljeid.

„Avanen küllusele ja armastusele” võtab kokku Hingamisstuudio varasema kolme Algallika meetodil hingamisõhtute sarja ja kahe külluseteemalise sarja kogemused ja baasteadmised. Soovitatav on osaleda kõigil kordadel, sest hingamisõhtud moodustavad kavakindla terviku.

Küllus ja armastus on mõlemad südametšakra kvaliteedid ja uue, 4. dimensiooni sagedused. Üks ei ole võimalik ilma teiseta, kumbki neist sisaldab ka teist. Hingamisstuudio uue hingamisõhtute sarja eesmärk on südame avamine kõigele heale, kõigile õnnistustele, mida Universumil meile pakkuda on. See tähendab ka valmisolekut ise õnnistusi jagada, sest andmine ja saamine on ju üks. Se tähendab ka vabanemist energiablokeeringutest ja kõigest, mis meid enam ei teeni, sest just seiskunud energia ja minevikutaak ei lase meil heale avaneda. See hõlmab ka kõigi energiakeskuste läbitöötamist ja puhastamist, et nad saaksid töötada täisvõimsusel. Kõik see on vabastava hingamise ja Algallika Protsessi ja Hingamistöö abil võimalik ja just seda me nende 12 õhtu jooksul teeme.

Õhtute teemad:

1) 27. 12  Vabastan ja tühistan kõik vanad vanded

2) 04. 12 Andestan ja lõpetan ohvrimängu

3) 11. 12 Lõhustan energiablokeeringud

4) 18. 12 Lasen minna kõigel, mis mind enam ei teeni

5) 8. 01 Avan oma maatšakra ja juurtšakra

6) 15. 01 Avan oma sakraaltšakra

7) 22. 01 Avan oma päikesepõimiku

8) 29.01 Avan oma südametšakra

9) 5.02 Avan oma kurgutšakra

10) 12.02 Avan oma 3. silma

11) 19.02 Avan oma kroontšakrad

12) 26.02 Avanemine on nauditav

Õhtud toimuvad teisipäeviti kell 18.15-20.30 . Vajalik on oma varustus: vähemalt pealevõetav tekk või magamiskott, alusmatina võib vajadusel kasutada ka kohapealseid õhukesi joogamatte.

Hind: 12 (11) eurot, 3 korda korraga makstes 11(10) eurot.Sulgudes hinnad on püsiklientidele (kes on käinud Hingamisstuudios 2012. aastal 7 korda või 2013. aastal 10 korda).

Registreerimine jätkub kuni sarja lõpuni. Gruppi võivad tulla ka esmakordsed hingajad – tehnika õppimine käib kähku.

Registreerimine ja info:

Reet Karro           reet@hingamisstuudio.ee                 tel 56 49 27 69