Vabastava hingamise õhtu „Julged taotlused ja pöörased arengud teel küllusele.” Hingamisstuudios 12. novembril 2012

Kujutise viide: http://earthangels-angeliclightworkers.com/Vabastav hingamine Hingamisstuudios 12. novembril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu, üheksas 10-korra sarjas „Küllus”. Alustatakse jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

„Hingamisstuudio hingamisõhtu „Julged taotlused ja pöörased arengud teel küllusele.” on üheksas õhtu Hingamisstuudio 10-korra sarjas „Küllus”. Sarja eesmärk on uurida tõkkeid küllusesse jõudmise teel ja avada oma küllusteadvus.

Teekond piiratud võimaluste juurest küllusesse võib olla pikk ja pingutusterohke, eriti kui baasuskumuseks on „Vara üles, hilja voodi, nõnda rikkus majja toodi.” Aga võime saavutada külluse ka kohe, kui oleme selleks taotluse teinud. Kuidas?

Üks võimalus on loobuda täielikult oma varasematest piiravatest uskumustest ja ettekujutustest, negativismist ja vaesusteadvusest. Ja võtta päevapealt vastu teadmine, et Universum on piiramatute võimalustega ja otsatult külluslik. Siin jätkub rohkem, kui keegi seda eales ära kulutada jõuab. Puudust ja probleeme tekitavad ainult vaesusteadvus, konkurentsivaim ja usk ressursside piiratusse.

Samaaegselt tuleks muuta suhtumist rikastesse inimestesse ja rikkusesse üldse, loobuda hinnangute andmisest kaasinimestele ja iseendale. Ja siis teha otsatu külluse taotlus, soovides konkreetseid asju, valdusi, võimalusi ja väljendades selgelt, mida head me nendega peale hakkaksime ja miks see üldse laiemalt kasulik oleks, et meie elus küllus valitseb.

Teine võimalus on hakata valgustöö tegijaks – inimeseks, kes teadlikult rohkendab armastust ja tõstab teadlikkust iseendas ja Maal. Valgustöö tegijatel on jumalik õigus saada küllust otse taevasest pangast. Seda tehes peavad nad olema veendunud, et see toimub nende endi ja kõigi teiste kõrgeimaks hüvanguks. Taevasest pangast raha saamiseks on kindlad rituaalid ja palved, mida 12. novembri hingamisõhtul õpime ja süvitsiminekul läbi teeme. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio, Raekoja plats 20 II korrusel.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, magamiskott või pealevõetav tekk tuleks kaasa võtta.

Ühe õhtu hind 13 (püsikliendile 12) eurot, 5 korra kaardiga soodustus. Kogu sarja info.

Registreerimine reet@hingamisstuudio.ee, samal päeval tel 56492769.