Vabastava hingamise õhtu „Samm-sammult küllusesse. Kasulikud võtted.” Hingamisstuudios 5. novembril 2012

Vabastav hingamine Hingamisstuudios 5. novembril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu, kaheksas 10-korra sarjast „Küllus”. Alustatakse jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

„Hingamisstuudio hingamisõhtu „Samm-sammult küllusesse. Kasulikud võtted.” on kaheksas õhtu Hingamisstuudio 10-korra sarjast „Küllus”. Sarja eesmärk on uurida tõkkeid küllusesse jõudmise teel ja avada oma küllusteadvus.

Kui oleme valinud külluse tee, võiksime õppida ka kasulikke tehnikaid sellel püsimiseks.

Kõige enam propageeritud meetod on kümnise andmine. Rangelt võttes on see 10% meie brutosissetulekust, mis tuleks maksta mõnele vaimsele ühendusele, organisatsioonile või õpetajale, nii et see ei ole tasu ühegi konkreetse kursuse või ürituse eest, vaid vabalt kasutamiseks. Enamik kümnise maksjaid on aga märganud, et piisab ka arendavate kursuste ja raamatute eest makstud raha kokkuarvamisest, kui see summa jääb mõnel kuul liiga väikeseks, siis tehakse annetus või ostetakse minagi lisaks. Ja isegi raamatu „Mina olen muinasjutuliselt rikas”, kus kümnisenõue sõnaselgelt sees, autorid Tom ja Penelope Pauley lubavad maksta Kõiksusele esialgu vähem kui 10% ja võimaluste kasvades protsenti suurendada.

Mitmed meetodid puudutavad raha hoidmist või käsitlemist. Vanad eestlased ei lubanud rahakotil kunagi tühjaks saada. Kui sai ära antud viimane raha, sülitati tengelpauna, et seal ikkagi midagi oleks. Iidne Hiina tarkus on hoida rahakotis kalasoomuseid – küütlevat ja sillerdavat külluseseemet. Paljud teavad, et raha ei tohi anda käest kätte, vaid laduda lauale või vastavale alusele. Sealjuures tuleb mõelda küllusemõtteid „Et see Sulle tuhandekordselt tagasi tuleks!”

Kodus võime sisse seada raha altari küllusesümbolite ja müntidega. Rahapurk võib olla kas või igas toas. Kodus võiks olla kaunistatud rahakarp, ideaalis veel peegliga sisekaane ja peegelpõhjaga, et rahakogust optliselt suurendada. Karbis võiks hoida kingiks saadud raha, aga puhastamiseks ka automaadist välja võetud raha enne selle kulutamist. Sihtotstarbeliseks rahakogumiseks võime sisse seada rahaümbriku, kuhu peale kirjutame kogumisobjekti nimetuse, sisse aga paneme järk-järgult kogudes selle ostmiseks kogutava raha, mida me millekski muuks ei kuluta, kuni ostuks vajalik raha koos.

Võiksime eelistada sularaha ja võlgu (näiteks krediitkaardiga) mitte kulutada, siis on rahaasjad selgemad.

Neist ja mitmetest muudest võtetest räägime 5. novembri hingamisõhtul. Süvitsiminek on inspireeritud Christopher Westra küllusemeditatsioonist. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio, Raekoja plats 20 II korrusel.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, magamiskott või pealevõetav tekk tuleks kaasa võtta.

Ühe õhtu hind 13 (püsikliendile 12) eurot, 5 korra kaardiga soodustus. Kogu sarja info.

Registreerimine reet@hingamisstuudio.ee, samal päeval tel 56492769.