Vabastav hingamine teemal “Esitan küllusetaotluse. Kuidas seda õigesti teha.”

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/teraapiad/vabastav-hingamine/

Räägime üldjoontes, miks peaks Universumile küllusetaotlust esitama ja milleni võib viia valesti esitatud või sõnastatud taotlus. Loeme mõjusaid küllusetaotlusi ja koostame nende põhjal endale sobiva. Süvitsiminekul esitame tõhusa, hästisõnastatud taotluse ja anname sellele energiat hingates. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel.

Läbiviija: Reet Karro

Tellimine reet@hingamisstuudio või telefonil 56 49 27 69