Vabastav hingamine teemal “Uurin sõlmitud kokkuleppeid. Tühistan vaesusevanded.”

Meie eesmärk on avaneda küllusele. Külluse all ei mõista me üksnes raha ja rikkust, vaid ka armastust, aega iseenese, oma armastatud inimeste ja kõige meelepärase jaoks, meelerahu, muretust homse päeva ees, toetatuse ja rahuldatuse tunnet.

Paljud inimesed ei mõista, miks nende pürgimine parema elu poole tulemusi ei anna ja jõukust ei lisandu, ehkki nad selle nimel tööd teevad ja küllust igati juurde meelitada püüavad. Võib aga juhtuda, et nad on andnud mõnes oma eelmises eksistentsis vaesusevande ja seetõttu nad alateadlikult lihtsalt ei luba endale küllust. Enamik inimesi ei ole võtnud regressiooniteraapiat ega käinud selgeltnägija juures ja ei tea, mis nende eelmistes eludes toimus. Vaesusevanded võib aga katkestada ka igaks juhuks, kindluse mõttes. Paha see igal juhul ei tee.

Räägime vaesusevannetest, kerjakaussidest ja muust taolistest. Hingamist sissejuhatavas meditatsioonis tühistame kõik oma vaesusevanded ja viskame ära kerjakausid, tehes platsi puhtaks külluslikumale elule. Hingame seekord nii sisse kui välja läbi nina, mis aitab meil ligi pääseda eelmistele eludele. Eelmised samateemalised rännakud on kujunenud võimsaks ja meeldejäävaks.

Info ja tellimine:

Reet Karro            reet@hingamisstuudio.ee          tel 56 49 27 69