VABASTAVA HINGAMISE KURSUS „KÜLLUS”

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, millega on kerge tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine pakub ka ühekordsel praktiseerimisel lõõgastust ja loob füüsilise ja hingelise rahulolu. Vabastav hingamine leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Küllust on väga hästi defineerinud Colin P. Sisson: „Kõige selle rohkus, mida isik väärtustab”. See tähendab mitte ainult raha, vaid armastust, aega, rahuldustpakkuvaid suhteid, võimalust lubada endale ja oma lähedastele soovitud hüvesid, kindlustunnet homse päeva suhtes – kõike, mida keegi küllusega seostab.

Kursuse eesmärk on uurida tõkkeid küllusesse jõudmise teel alates eelmistest eludest, sünnist, kasvatusest ja rahasse suhtumisest ning otsida võimalusi küllusesse jõudmiseks. Iga kohtumiskorra hakatuseks tutvustame end ja räägime päevateemast, juba matil lebades teeme teemakohase süvitsimineku. Kohtumise keskmes on 45-minutiline hingamissessioon, millele järgneb 15-minutiline rahunemisaeg. Pärast hingamist jagame kogetut ja joome teed. Kohtumise lõpetab väering.

Kohtumiskorrad:

1)    Uurin sõlmitud kokkuleppeid. Tühistan vaesusevanded.

2)    Muudan oma sündi. Taastan usu katkematusse külluse voogu.

3)    Vabanen eelarvamustest. Suhtun hästi endast rikkamatesse.

4)    Parandan ettekujutust rahast. Raha kui armastus.

5)    Vabanen reaalsuse illusioonist. Ületan mõistuse seatud tõkked.

6)    Esitan küllusetaotluse. Kuidas seda õigesti teha?

7)    Olen tänulik kõige eest, mida oman, ja seda tuleb juurde.

8)    Samm-sammult küllusesse. Kasulikud võtted.

9)     Julged taotlused ja pöörased arengud teel küllusele.

10)    Kokkuvõte käidud külluseteest.

Kohtumiskordade pikkus: 2 h 15 min – 2,5 tundi

Sobib nii algajatele kui kogenud hingajatele.

Soe soovitus neile, keda Külluse teemad huvitavad: osaleda kõik 10 korda, sest teemad moodustavad loogilise terviku. Teine võimalus on valida esimesed 5 korda, mis on pühendatud tõketele küllusesse jõudmise teel või viimased 5 korda, mis on pühendatud külluse loomisele.

Loe eelmiste osalejate muljeid ja kogemusi.

 

Tellimine reet@hingamisstuudio.ee või telefonil 56 49 27 69.