Vabastavat hingamist tutvustav seanss

Vabastavat hingamist tutvustav seanss Hingamisstuudios 20. juunil kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisüritus. Alustatakse jagamisringiga, järgneb hingamise ja hingamisvõimaluste tutvustus ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

20 juunil me tutvustame end ja oma kogemustepagasit ning tutvume erinevate hingamisvõimalustega, sellega, mis toimub vabastava hingamise sessioonil meie kehas ja meeles ja võimalike vastureaktsioonidega. Seejärel heidame mattidele, lõdvestame kogu keha ja hakkame vabastavalt hingama. Täispika vabastava hingamise sessiooni järel jagame oma elamusi vestlusringis.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio Raekoja plats 20 II korrusel.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, pealevõetav tekk või pleed tuleks kaasa võtta.

Õhtu hind intuitiivteaduste päeval registreerunutele 6, teistele 11 (püsiklientidele 10) eurot.

Registreerimine ja info: reet@hingamisstuudio.ee ja tel 56492769.