Reet Karro Binnie A. Dansby novembriseminaril Sakus

4.-6. novembril leidis Saku mõisas aset järjekordne Binnie A. Dansby hingamiskursus, teemaks kroontšakra ja ühendus jumaliku tarkusega.

Reede õhtust pühapäeva õhtupoolikuni toimusid seminarid, loengud ja avardavad süvitsiminekud, laupäeva õhtul võimas hingamisseanss, kus korraga hingas kuuskümmend inimest, vabastati väga palju allasurutud tundeid, suur saal häälitses nagu ookean. Hingajad olid jagatud paarideks, igast paarist hingas korraga üks ja teine toetas. Lisaks olid veel suure grupi toetajad, kes toetasid paare, kus olid käimas intensiivsemad hingamised. Hingajad võtsid vastu toetust oma toetajalt, need omakorda suure grupi toetajatelt. Seansside lõppedes, jagamisringides, väljendati tänu kõigile toetajatele ja kaashingajatele. Mitmed hingajad kogesid end uuesti sündinutena.

Binnie rääkis kursusel käimasolevast perioodist Maal. Emake Maa on sünnitusvaludes. Sündimas on täiesti uus ühiskonnakorraldus, märksa õiglasem ja ühtsem kui senine. Täpsemalt öeldes on käimas sünnituse teine faas, kui energia on haripunktis ja laps hakkab laskuma sünnituskanalisse. Sel hetkel ei ole mõistlik midagi teha peale toetuse kindlustamise. Ema keha teab, kuidas sünnitada ja mida teha. Meie saame pakkuda Emakesele Maale toetust, hingata ja mediteerida, oma vaimusilmas Maad käte vahel hoida.

Teine huvitav tõsiasi oli, et praegu on planeedid joondunud samale joonele kui aastal 1968 – laias maailmas protestimarsside ja demostratsioonide aasta, Ida-Euroopas vastupanuliikuste haripunkt ja mahasurumine, Eestis enneolematult võimas augustitorm. See planeetide seis toob kaasa revolutsioonilise energia, tormienergia. Võimalikuks saavad suured muutused ja kannapöörded, aga ka suurte asjade manifesteerimine.  Manifesteerimine oligi kursuse läbiv teema. Saadi selgust küsimusele, miks mõned inimesed manifesteerimisega pühendunult tegelevad, kuid soovitu ei ilmne, või ilmneb teistsugusena, rohketel süvitsiminekutel saadeti Universumisse oma soovid ning hakati neid konkretiseerima, kuni tundus, et soovitu realiseerumist ei takista enam miski.

Reedal avanes Saku kursusel erakordne võimalus individuaalselt hingata Binnie enda juhendamisel, saades täiusliku toetuse ja suure avanemise osaliseks. Reet ei jätnud kasutamata juhust Binnielt kui maailmatasemel hingamisterapeudilt õppida ja üle võtta palju kasulikku individuaalseansi korraldamise ja hingamisseansi toetamise kohta. Hingamisstuudio hingamiskliendid võivad rõõmustada – temast on saanud veel parem hingamisterapeut kui enne.