Enesejõustamine afirmatsioonide abil

Kuidas asendada ennast vähendavad mõtted toetavate ja elujaatavatega?

Kui me mõtleme üht mõtet piisavalt tihti, leiab see tee meie alateadvusesse. Arstiteadus kinnitab, et pikaajaline negatiivne mõtlemine võib põhjustada psühhosomaatilisi haigusi. Kui negatiivsed mõtted võivad põhjustada haigusi, siis positiivsed toovad tervist ja edu. See võib tunduda hämmastav, aga mõtete muutmine võib muuta kogu meie elu.

Mõtlemist aitab muuta, kui teadlikult suurendame positiivsete mõtete hulka. Seejuures on abiks afirmatsioonide kasutamine. Afirmatsioonid on positiivsed kinnitused, laused, mida korratakse tahtlikult, et sõnumit alateadvusesse kinnitada ja seda ümber häälestada. Need aitavad kaasa soovitud muutuste loomisele meie elus, tekitades energiat, mis muudab meie keha ja vaimu rakutasandil. Positiivsed kinnitused ehk afirmatsioonid muudavad Sinu elu! 

Algallika õpetuses on välja töötatud Algallika arhetüüpsed afirmatsioonid, mis mõjuvad võimestavalt ja jõustavalt, loovad täieliku toetatuse ja turvalisuse tunde. Asendades negatiivsed baasmõtted positiivsetega, muutume väeliseks, enesesse uskuvaks inimeseks.

Vabastava hingamise käigus tekib muutunud teadvuseseisund, mistõttu oleme eriti vastuvõtlikud ja toetaja öeldud afirmatsioonid jõuavad kergemini meie alateadvusesse.  Seetõttu ongi afirmatsioonidega töötada lihtsam, kui tegeleme ka vabastava hingamisega.