Juunis 2011 esimene vabastava hingamise õhtu Jaani kirikus

Palve 1Reet korraldab 27. juunil koos teise Algallika hingamisterapeudi, Kaidi Kübaraga, vabastava hingamise õhtu Jaani kirikus. Selle hingamisüritusega lõpetavad Reet ja Kaidi Väepunkti hingamisõhtute kevadhooaja. Keskaegne kirik oma teraapilise arhitektuuriga on hingamiseks väga sobiv koht, Reet ja Kaidi hingasid seal prooviks ise ja said imelisi elamusi. Loodetavasti luuakse selle üritusega pretsedent – pühakojad sobivad paljuks muukski, kui neid senini kasutatud on, kirik on palju paindlikum ja sallivam institutsioon kui tänaseni arvati, ning vabastavast hingamisest kuulevad needki, kes sellest senini midagi ei teadnud.

Kuulutuse ametlik tekst:

 

Esmaspäeval 27. juunil 2011.a. kell 19.00 – 22.00 toimub

Jaani kirikus vabastava hingamise õhtu

„PALVE JÕUD”

Palve kui usk ja usaldus, oma väe kogemine ja jagamine, alistumine ja vastuvõtmine. Palve kui teadmine, et just praegu on Sul olemas kõik, mida vaja. Tänulikkus kõigi õnnistuste eest, mis on Sulle osaks saanud, kogu armastuse eest Sinu elus.

Läbiviijateks hingamisterapeudid Reet Karro ja Kaidi Kübar

Vajalik matt hingamisel selja alla panemiseks ja magamiskott või tekk pealevõtmiseks

Kõik on oodatud, kuid soovitame kindlasti registreeruda

Piletiteta, vaba annetus

 

Registreerimine ja teave: reet@hingamisstuudio.ee, tel 56 492 769 ja 51 59 339

Kaidi Kübar (www.hingamisruum.ee) ja Reet Karro (www.hingamisstuudio.ee) on korraldanud ühiseid hingamisõhtuid alates sõbrapäevast, 14. veebruarist 2011.

Rühmas hingamised on toimunud igal esmaspäeval Jaani kiriku kõrval olevas Treffneri Gümnaasiumis Väepunkti hingamisõhtute  nime all, nimi tuleneb põhimõttest, et Jaani kiriku piirkonnas on vägi eriti tugev. Tulge koos meiega seda väge tunnetama, saate unustamatu elamuse!