Hingamiskursus “Ärkveloleku vägi” Tartus

10 töötuba 17.09-26.11.2020 kell 18.00-20.30 Juugakojas, läbiviija Reet Karro. Kõik on oodatud!

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: http://www.juugakoda.ee/teraapiad/hingamisteraapia/vabastav-hingamine/

Nagu paljusid teraapiaid, soovitakse ka vabastavat hingamist rakendada kuurina, regulaarsete ajavahemikega. Üks kord nädalas on väga hea sagedus ja 10 korda järjest loob püsiva terapeutilise efekti. Seetõttu oleme juba ligi 10 aastat pakkunud võimalust osaleda 10 õhtuga sarjades ja 10 töötoaga koolitustel. Seekordne kursus on Sanaya Romani raamatust “Ärkvelolekust tulenev vägi” inspireeritud „Ärkveloleku vägi.”

Kursuse eesmärk on õppida tunnetama ja reguleerima erinevaid energiaid, jääma püsima keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendes positiivseid vibratsioone enda ümber, armastades ning aidates teisi. Samal ajal aktiveerime ka kehatunnetuse ja lubame avaneda kehal. Nii saame luua sügavaid muudatusi oma suhetes, suhtumises iseendasse ning võimes armastada ja olla armastatud. Võime lahkuda madalamast vibratsioonist ja elada kõrgemas sageduses, kus tunneme armastust, rahu ja keskmesolekut. Selleks on meile abiks vabastav hingamine, spiraalne liikumine ja Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.”

Töötoad toimuvad Juugakojas kaunis koolitus- ja meditatsioonisaalis, kus on ruumi põrandale täisringi tekitamiseks. Nii mõnigi on siin saanud kauaks meeldejäävaid hingamiskogemusi.

Kursuse kokkupanija ja läbiviija Reet Karro on Algallika protsessi ja hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse terapeut, Dan Brulé õpetatava hingamistöö baastaseme praktik ning täiskasvanukoolitaja. Hingamissarju ja -kursuseid on ta korraldanud ja juhtinud alates 2011. aasta kevadest.

Kuupäevad ja teemad on:

 1.      17.09  Sisemine nägemine. Energia tajumine ja kujustamine

 2.      24.09 Meid ümbritseva nähtamatu energia mõistmine ja suunamine

 3.      01.10 Teadlikkus oma kehast, mõtetest, tunnetest. Tegelikkuse loomine

 4.      08.10 Kes ma olen? Iseendaga püsiva armastava suhte sõlmimine

 5.      15.10 Alateadvuses oleva teadvustamine

********* Peame koolivaheaega ********


 6.      29.10 Oma tõelise minani jõudmine

 7.      05.11 Oma sügavaima tõe leidmine

 8.      12.11 Teekond valgusesse

 9.      19.11 Tingimusteta armastuse õppetund

 10.    26.11 Vabadus, andestamine, sisemine rahu

10 teemat koos moodustavad tervikliku ja loogiliselt üles ehitatud programmi. Kuid kasu on juba ühestki osalemiskorrast – kutsume ka aeg-ajalt hingama.

Enne kursuse algust, 10.09 on samas kohas hingamistehnikaid tutvustav töötuba vabastavas hingamises algajatele, kuhu soovitame seda ka neile, kes kahtlevad või soovivad kursusele tuleku otsustamiseks rohkem infot.


Kursus toimub Juugakojas, Saekoja 36a-310 Tartus. https://www.juugakoda.ee/kontakt/kuidas-tulla-juugakotta/


Meil on olemas hingamisvarustus, kuid soovi korral võib selle ka ise kaasa võtta. Sellisel juhul võtta kaasa joogamatt, 2 pleedi ja pehme peaalune või sall. Igal juhul tuleks kaasa võtta pudel joogiveega, soojad sokid ja jakk pärast hingamist selgapanekuks.


Hind: üks töötuba kohapeal 20 € ja vähemalt üks päev ette panka makstes 18 €. Kogu kursus korraga ette makstes 150* €, kahes osas (17.09 ja 29.10) makstes 160* € ja kolmes osas (17.09, 8.10 ja 5.11) makstes 169* €.
* – sisaldab tagastamatut käsiraha 18€.

Tasuda saab ette: saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 202015, seletuseks “Kursus “Ärkveloleku vägi”” või “töötuba” ja kuupäev(ad). Või maksta sularahas kohapeal.


Palume registreeruda siin.

Kohtumiseni kursusel!