Aprill 2020 energeetilises plaanis

Aprillikuu toob meile palju huvitavat, mõnele veel rohkem hirmu ja teistele veel rohkem innukust. Saab näha tugevat piiri nende inimeste vahel, kes valivad jääda hirmudesse ja mõtlevad, et maailm nende eest kõik otsustab ja nende vahel, kes oskavad ise vastutada oma elu eest ja teha valikuid. Inimesi, kes on jätkuvalt hirmudes on rohkem ja mõned nendest võivad rünnata neid, kes ise tahavad otsustada enda elu üle. See aeg näitab meile kõigile, millele inimesed on orienteerunud kas hirmudele või valivad valgust. Hirm hakkab ennast peitma heade kavatsuste ja vajalike piirangute taga. Aprilli energiad võivad tekkida hirmudes olevatele inimestele väsimust, valguse valinud inimestele soojust.

Kergelt saab tunnetada neid, kes valib valgust, kes viibib kõrgetes vibratsioonides,nende vaatenurgad on ühised. Tekib võimalus koostööks ja vabanemine piirangutest. Valguse valimine näitab teed teistele. Hirmus elavad inimesed võivad veel rohkem tugevdada enda positsiooni, nad hakkavad oma hirmu kandma enda laubal kui pitsatit. Kuid mida Sa ise kaugemal oled nende inimeste hirmudest, seda vähem Sa neid kohtad ja varsti sa mõistad, et oled nii kaugel sellest kõigest, et tunned, et see mis toimub on lihtsalt kuulujutud, vanad uudised, mis hiljem muutuvad mingiteks lugudeks ja Sind mitte kuidagi ei puuduta. Praegu maailma muutub Sinu silmade ees, luba sellel toimuda.
Kui Sind vähe huvitab see, mis praegu toimub välismaailmas, üks päev sa ärkad ja Sinuni jõuab uudis, et on juhtunud globaalsed sündmused ja Sina pole märganud millal see on toimunud. Sa imestud, kergitad kulme ja lähed edasi oma teed.

Aprillikuu on vabanemise kuu, me vabaneme vanadest dogmadest, programmidest, piirangutest. Samas aprillis hakkab realiseeruma kõik see, mida Sa endast kiirgad ja mõtled. Praegu aktiivselt sulgub vana, modelleerivad uued mustrid ja ideed, mida hakkavad ennast ilmutama suve algusest. Tunda on kogu inimkonna väsimust. On materialiseerunud kõik peamised hirmud, mida inimesed on endas kandnud: hirm tunda puudust ja olla millestki ilma, surma hirm, ohutunne, sisemine paanika. Nendes vibratsioonides me oleme kaua elanud ja see räägib sellest, et suurem osa inimesi mõtleb negatiivsed ja omavad sarnased ootused.

Pidi toimuma see mis lammutab vana maailma, vanad reeglid ja korra, tekitab uue reaalsuse ja paneb inimesed teisiti mõtlema. Ka aprilli kuu toob protsesside materialiseerumist, mis võivad tekkida imelikul kombel ja mida ei saa ignoreerida ja mida pole võimalik prognoosida, see võib olla mis iganes (tulnukad tulevad maale😊)
Inimeste isiklikes eludes see võib olla heaoluperiood, taassünd, vaimne kasv. Sõltub sellest millised on inimese enda kavatsused ja sisemised seisundid ja millised plaanid inimene oma tulevikuks loob. Meie ees alles hakkavad avanema suured ja võimsad võimalused. Aprillikuu energiad on hästi võimsad, mis puhastavad ja vabastavad, koristab probleemid ja takistused. Kui sa kardad tuleviku tähendab Sinul puuduvad positiivsed kavatsused ja usaldus elu suhtes. Pööra tähelepanu sellele, mis Sinuga toimub, arenevatele tingimustele ja võimalustele, ka siis kui need tunduvad Sulle ebareaalsetena.

Kergus jookseb kõiges, kuid hirm jääb veel püsima, eriti võib olla seda saab tunda aprilli keskel, võib taas langeda immuunsus. Selleks, et oleks kergem Sa vajad päikese energiat ja valgust, D vitamiine ja B rühma vitamiine, kuid ka see seisund möödub. Mitmed inimesed võivad tunda ennast kui loomad puuris. Tunnevad muretsemist, ängi, rahulolematust ja nad taas kord süstivad seda läbi massmeedia ühiskonda, inimeste vastu. Ürita olla väljaspool seda, see on vaid teadvuse üleminek tasemele, kui taastub kord. Hinga armastus, valgust, kergust, rahu, heaolu. Pane silmad kinni ja hinga! Kõik on hästi!

/Teadja Alexis Varinurm/

Share Button