Hingamistöötuba “Keha energiaaudit ja kogu keha läbihingamine”

Eesmärk: hindan eri meetoditega oma kehapiirkondade energiaga varustatust, elastsust/painduvust ja oma emotsionaalset voolavust. Fikseerin auditi tulemused. Kasutan otstarbekohaselt vabastava hingamise põhitehnikaid, oskan lõdvestuda ja ennast rahustada.

Juugakojas on parasjagu käimas vabastava hingamise ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse tehnikaid ja alusteadmisi kombineerivad praktilised hingamistöötoad, kus käiakse läbi kogu keha ning vabastatakse pingeid uudsete ja eksperimentaalsete tehnikatega, mis aitavad ennast paremini tundma ja juhtima õppida ning soovi korral ka ümber kujundada.

26.09 toimuva energiaauditi töötoa teemad ja tehnikad:

  • pingepiirkondade ja energiakeskuste süsteem
  • kiire püstiasendis energiaaudit Osho aktiivmeditatsiooni järgi
  • aeglane lamamisasendis energiaaudit juhendamise järgi
  • audititabeli täitmine võrdlusaluse loomiseks

Lisaks tantsime loovalt ja muidugi hingame vabastavalt.

Koolitaja on kogenud hingamisjuhendaja, Algallika protsessi ja hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse sertifitseeritud terapeut ja Dan Brulé vabastava hingamise baastaseme praktik Reet Karro.

Kaasa soovitame võtta naturaalsest materjalist lina või saunalina külje alla, PVC-mati peale, pehme peaaluse (nt kokkupandud salli) ja veepudeli. Kuni pikaliheitmiseni oleme sokkidega või paljajalu. Selga soovitame panna jahedama ruumi joogariided või õhukese spordidressi.

Koht: Juugakoda, Saekoja 36a-310 Tartus, Karlovas. Tulekuõpetus.

Aeg: 26. septembril 2019 kell 18.15-20.30.

Hind: see töötuba eelnevalt panka makstes 14 €, sularahas kohapeal 15 €. Valida võib ka 3 korra kaarti 37 € või 5 korra kaarti 60 €.

Pank: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 2019015.

Palume registreeruda https://forms.gle/nFhSA5ngssY7MYPs9

Info: Reet Karro reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69

Kohtumiseni Juugakojas!

Tänu kujutise eest: http://verlawade.com/service/the-tree-of-joy/