Vabastava hingamise töötuba “Kolm hingamisruumi ja täielik hingamisvabadus. Ekstaasi integreerumine.” 10.06.2019 Tartus

Tutvume vabastava hingamise ühe tunnustatud autoriteedi Dan Brulé soovitatud hingamistehnikatega. Töötoa keskmes on täispikk hingamisseanss lõpulõdvestusega, mille järel joome teed.

Vabastavas hingamises ehk teadlikus tsirkulaarses energiahingamises saavad kokku täielik lõdvestus, teadlikkus ja hingamine, üksteist saavad tunnetada keha, teadvus ja alateadvus. Hingaja saab vaadata enda sisse ning oskuslikul tegutsemisel transformeerida oma uskumusi, mõtteid ja emotsioone. Vabastava hingamise tehnikaid on sadu.

10.06 töötoas tutvume järgmiste hingamistehnikatega:

– alumisse, keskmisse ja ülemisse ruumi hingamine;

– kiire ja aeglane hingamine;

– sügav ja pinnapealne hingamine;

– emotsioonide läbielamisega hingamine;

– ekstaasi hingamine.

Hingame vabastavalt, kasutades vaheldumisi kolme hingamisrütmi ja kahte hingamissügavust.

10.06 töötoa autor ja läbiviija Reet Karro sai inspiratsiooni Dan Brulé 3- ja 6-päevasest hingamiskoolitusest ning tema raamatust “Hinga vabalt”. Töötuba koosneb lühitutvustusest, praktilistest harjutustest ja vabastava hingamise seansist, millesse on samuti integreeritud õpitavaid tehnikaid. Reet Karro on kogenud hingamisjuhendaja ning kahe hingamisteraapia meetodi, Algallika protsessi ja hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse terapeut. Ta on osalenud kolmel Dan Brulé kursusel ja võtnud temalt ka eraseansi.

Töötuba toimub Tartus, Juugakojas, spetsiaalselt hingamise ja mediteerimise jaoks mõeldud 30 m2 mööblivabas ruumis naturaalsest linoleumist põrandaga.

See kestab 2 tundi, 15 min, 18.15-20.30.

Selga palume panna mugavad kihilised riided. Kaasa palume võtta pehme peaaluse või küljealuse pleedi, teise pleedi peale võtmiseks ja veepudeli.

Töötuba maksab 14 €.

Maksta saab ette panka: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 2019015 või sularahas kohapeal. Soovi korral saab arve.

Tulekusoovi korral palume registreeruda siin: https://forms.gle/WVvB4VnmP6GdsQDc7 või meilitsi reet@juugakoda.ee või SMS/tel 56 49 27 69.

Info: Reet Karro  reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69