Vabastava hingamise töötuba “Helirännak läbi seitsme vikerkaarevärvi ja toetavate mõtete”

Teeme täispika vabastava hingamise seansi käigus läbi helirännaku läbi seitsme vikerkaarevärvi, nendega seonduvate kehapiirkondade ja baasmõtete. Vabastame spetsiaalse kõrguse ja sagedusega muusikapalade saatel juhendamise järgi oma  negatiivseid baasmõtteid ja võtame endasse uut head.

Vabastav hingamine on kaasaegne integreeriv ja avardav kehateraapia. Vabastavalt saab hingata väga erinevalt, nt kiiresti või aeglaselt, sügavalt või pinnapealselt või veel kümnetel eri viisidel. Mõned moodused proovime läbi ka töötoas.

Töötoa viib läbi ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse terapeut Reet Karro, kes ise hingab vabastavalt aastast 2002 ja biodünaamiliselt aastast 2016. Muusikat on ta õppinud valima oma ligi 10-aastase terapeudikarjääri ajal, eriti tänu tegutsemisele biodünaamilise hingamise terapeudina ja reikiõpetajana.

Aeg: N, 3.12.2020 kell 18.15-20.45.

Koht: Juugakoda

Soovi korral võtta kaasa naturaalsest materjalist lina/pleed sünteetilise mati katmiseks ja midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid ja pealevõetavad pleedid on olemas.

Hind on 15 €.  Pank: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 202015, seletusse palume märkida nimi ja kuupäev.

Palume registreeruda vormil https://forms.gle/MUnSTmVGmFDb2MVi7 või oma tulekuplaanist teada anda:

Reet Karro  reet@juugakoda.ee    tel 56 49 27 69

Vabastava hingamise rühmakoolituste eelis on koosloomises sündiv sünergia, kõrgem energiatase, rühmaliikmete vastastikune toetus ja rikastavad kogemused. Kui aga eelistate privaatsust, ainult endale suunatud tähelepanu ja toetust, tasub mõelda individuaalseansile.

Kohtumiseni!