Vabastava hingamise õpituba muusika ja liikumisega “Intuitsioon ja visioon”

Räägime intuitsioonist, nägemisest, selgeltnägemisest mõtlemisest ja mõtestamisest filosoofiadoktor Anodea Judithi järgi, teeme harjutusi, mediteerime ja hingame vabastavalt Anodea Judithi meditatsiooniteksti järgi. Lõpetame kogetu jagamisega teetassi juures.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Filosoofiadoktor Anodea Judithi järgi on omavahel seotud meie kõrgemad funktsioonid intuitsioon, kujutlusvõime, enesereflektsioon, mõtestamine, tõlgendamine, ülemeeleline taju ja selgeltnägemine.

Eriti tasuks seda teemavaldkonda uurida ja tasakaalustada keskendumisraskustega, halva mäluga, halva nägemisega, ettekujutamisvõimeta, üliskeptilistel ning peavalude, õudusunenägude, hallutsinatsioonide või luulude all kannatavatel inimestel.

(Allikas: Anodea Judithi raamat “Eastern Body, Western Mind”).

Õpitoas räägime intuitsioonist ja inspiratsioonist, teeme harjutusi, vajadusel õpime hingamistehnikat ja hingame vabastavalt Anodea Judithi meditatsiooniteksti saatel.

Õpitoa ettevalmistaja ja läbiviija Reet Karro on kvalifitseeritud ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut, sertifitseeritud Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise juhendaja ning reikimeister-õpetaja. Hingamiskoolitusi on ta korraldanud ja juhtinud alates 2011. aasta kevadest. 

Kokkusaamine toimub Karlovas, Saekoja 36a III korrusel, Juugakoja nägusates, heade proportsioonidega ja hingamiseks kohandatud ruumides.

Soovi korral võib kaasa võtta oma veepudeli, soojad sokid ja pehme peaaluse ning oma lina või pleedi joogamati peale (joogamatid ja pealevõetavad pleedid on olemas).

Aeg: 26. märts 2019.

Kestus 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30.

Hind: 12/10 €.

Soodushind kehtib õppuritele, pensionäridele, töötutele.

Tasuda saab ette saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 2019015. Seletuseks “Õpituba” ja kuupäev või sularahas kohapeal.

Palume registreeruda siin.

Info: Reet Karro      reet@juugakoda.ee      tel 56 49 27 69

Põneva kohtumiseni!

Tänu kujutise eest: https://www.one-mind-one-energy.com/intuition.html