Hingamisstuudio sünnipäeva hingamishommik 21. jaanuaril 2019

Vabastav hingamine 21. jaanuaril kell 10-12.15. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamishommik. Alustame tutvumise, venitus- ja hingamisharjutustega , järgneb kogu keha lõdvestus, lühike juhendatud meditatsioon ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Hingamise järel jagame kogetut pidulikus teelauas ja teeme väeringi.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: http://www.juugakoda.ee/teraapiad/hingamisteraapia/vabastav-hingamine/

21. jaanuaril 2011 avatud Hingamisstuudio saab 21.01.2019 juba 8-aastaseks. Kuni 2017. aastani pakkus see soovijatele võimalust eri meetoditega vabastavalt hingata, energiatööga tegeleda ja energeetilist massaaži nautida. Hingamisstuudio koolitustelt ja teraapiatelt käis läbi kõige erinevamad inimesi üksi, paari, pere ja grupi kaupa, abi saadi nii tervise-, elu- kui psüühiliste probleemide korral. Tänaseks on samal baasil loodud firma OÜ Juugakoda ja ka meie teraapiakeskust nimetatakse Juugakojaks. Hingamisstuudio on jäänud veebileheks. Mõlema hing ja tegija on endiselt hingamisterapeut, reikimeister-õpetaja ja energeetiline massöör Reet Karro.

Alustame tutvumisega ning hingamis- ja venitusharjutustega , järgneb kogu keha lõdvestus, lühike juhendatud meditatsioon ja meie varasemalt traditsioonisel, ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö meetodil vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Väljatulekuetapp on tavalisest veerand tundi pikem, et nautida täiega. Hingamise järel jagame kogetut teed juues ja tavalisest pidulikumaid suupisteid mekkides ja laulame mantrat OM.

*****

Kaasa võib võtta magamiskotti või teki, aga võib kasutada ka meie oma + soe kapuutsiga jakk või õhuke müts, villased sokid ja veepudel.

Aeg: 21.01.2019 kell 10-12.15.

Kestus 2 tundi 15 min.

Koht: Juugakoda.

Hind: vaba annetus.

Tasuda saab ette pangakontole: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 2019015, seletus: “hingamishommik 21.01” või sularahas/natuuras kohapeal.

 

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@juugakoda.ee                 tel 56 49 27 69

Tänu kujutise eest: veeb.