Detsember 2018 energeetilises plaanis

Millist energiat ja kogemusi võime oodata 2018 detsembris?

Sellel kuul on terav ja nurgeline energia, mis on kristallselge. See näeb välja nagu jääpurikas, mis katuseräästalt ripub. Tundub, et ideedel, emotsioonidel, sõnadel, mõtetel ja muul on terav serv. See terav serv on taasleitud ühiskondlik pühendumine tõele. Inimkond on kollektiivselt kõrvale heitnud enesepettuse kihi. Te vabanete kollektiivselt pettekujutelmadest. See võib valmistada pettumust või tunduda kurb või hirmutav, kuid on tõeliselt suur vabadus lasta minna illusioonidel, mille all te tegutsenud olete ja tegutseda selgema tõe seiskohast. Pettekujutelmadest vabanemine on nii vabaduse kui ka valgustumise aluspõhi.

Eelda, et sel kuul on igal sõnal, igal emotsioonil ja igal ideel lõikava selguse serv. Kui sa selleks valmis oled, suudad sa selle ilu hinnata. Valmistu selleks otsustades hoida emotsioonid eemal oma püüdlustest. Praegu pole aeg riivatud tunneteks. Pole aeg olla tundlik kriitika suhtes. Pole aeg uurida oma sügavaimaid emotsioone ja terveneda, vaid on aeg vahetada ideid ja üksteiselt õppida. Lase sel kuul riivatud tunnetel tõusta ja siis mine neist läbi nagu lühikesest tormist selle asemel, et tunnetesse kui informatsiooni vormi kinni jääda. Tundeid tunda on hea, see on oluline, kuid see kuu on ideede kuu.

Otsi jätkuvalt kohta, kus saaksid oma emotsioone toita, mis oleks väljaspool kohta, kus sa arutled, väitled ja teistega loovalt ideid vahetad. Kui sa seda sel kuul teed, siis on see väga lõbus. Nii lõbus on üksteisega koos õppida naerma oma probleemide üle ja õppida ütlema seda, mida sa tõepoolest mõtled ja lasta minna väsitaval püüdel teeselda, et asjad pole nii nagu nad on…

Kas on mingeid erilisi tegevusi või harjutusi, mis aitavad meil seda energiat rakendada?

Igasugune naermine, mis on heasüdamlik ja heatahtlik, tuleb sulle sel kuul kasuks. Otsi asju, mille üle naerda. Vaata filme ja telesaateid, mis sind naerma ajavad. Räägi lugusid, mis sind naerma ajavad. Mõtle perekonna lugudele või lugudele enda elust, mis on naljakad heasüdamlikul ja lahkel viisil. Planeeri neid oma vestlustes jagada. Leia viise, kuidas aidata inimestel endaga koos naerda või endi üle naerda – aga alati heatahtlikult.

Kui te sel kuul koos naeru ja lahkust jagate, läheb kõik hästi. See parandab kõik. See aitab teie kehadel terveneda, see aitab parandada teie suhteid ja avab tee, kuidas oma probleeme lahendada. Naer on sel kuul osa vastusest kõigele. Osale heatahtlikus naerus ja jaga seda oma lähedastega või nendega, kellega sa koos töötad.

On ekstravertide aeg. Praegu pole aeg ära kohkuda ega nurka haavu lakkuma tõmbuda. On aeg alustada vestlusi, liituda vestlustega ja öelda „jah“ kutsetele ja üldse suhelda kaasinimestega – oma vendade ja õdedega. Olenemata oma põhilisest isikutüübist, leia viise, kuidas sel kuul rohkem väljapoole elada, kui sa tavaliselt seda teed.

/Kanalduse 1. ja 2. osa. Kokku on osi neli./

Kanaldas Jen Eramith

Tõlkis Tiina Mills

Ilmus Akashi kroonikate listis, millega saab ühineda siin.

Täname kujutise eest lehte.

Share Button