Vabastava hingamise töötuba “Minu elu eesmärk” 23. augustil 2018

Hingamisterapeut Reet Karro juhitud töötuba. Alustame jagamisringi ja teema tutvustusega, järgneb teemakohane harjutus ning seejärel süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpus teeme kokkuvõtteid teetassi juures.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Vabastavalt hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Sellise hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: http://www.juugakoda.ee/teraapiad/hingamisteraapia/vabastav-hingamine/

23.08 töötoa teema on „Minu elu eesmärk”.

“Vaimne areng väljendub südame avanemises, ilumeele arenemises ning võimes kogeda enam armastust ja kaastunnet. Elu võib olla kerge. Kõrgem eesmärk on alati see, mida sa armastad. Sa õpid ning kasvad kõige läbi, mida sa lood.

Sa elad piirideta maailmas ning avardudes võid sa ületada kõik, mida oled seni teadnud. See on vaid illusioon, et sul pole seda, mida tahad. Täida oma mõtted sellega, mida sa luua tahad, ning sa saavutad eesmärgi. Elueesmärk on alati seotud teega, mille oled valinud oma vabal tahtel.

/Sanaya Roman “Elamine rõõmus”/

Kas oled kunagi mõelnud, mis on Sinu siinolemise sügavam mõte, mis on Sinu elu eesmärk? Miks sa oled siin just praegu? Kuidas Sa mõjutad neid, kes on sinu ümber?

Algallika õpetuse järgi on iga inimene oluline, et universum oleks täiuslik. Igaühel on anda oma panus. Sina oled oluline osa suuremast koosloomisest ja koosolemisest. Me oleme ühendatud armastuses kõigega, mis elab ja hingab.

 Mis on Sinu olemise sügavam eesmärk? Missugune on Sinu panus? Kuidas olla siin parimal võimalikul viisil?

Neile küsimustele vastuste leidmisel on abiks meie töötuba neljapäeval 23. augustil. Olulisim on muidugi täispikk hingamisseanss. Enne seda teeme elueesmärgi väljaselgitamise harjutuse, hingamist saatva meditatsiooni käigus aga palume oma elueesmärki endale lihtsalt näidata. Hingamise järel jagame kogetut.

*****

Toimub 23. augustil kell 18.15-20.30

Oodatud on nii kogenud kui algajad hingajad.

Kaasa võtta soovi korral midagi naturaalset pea ja külje alla. Alusmatid ja pealevõetavad pleedid on olemas.

Maksab 12 € (tudengitele, töötutele, pensionäridele 10 € .  Pank: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 2018016.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palume oma tulekust teada anda:

Reet Karro    reet@juugakoda.ee   tel 56 49 27 69