Hingamistöötuba “Vanade vannete vabastamine”

Õpime kasutama vabastaval hingamisel tekkivat muutunud teadvusseisundit oma eksistentsi jooksul antud vannete, lubaduste ja meid enam mitte teenivate, kuid energeetiliselt jõus olevate ja energiat kulutavate kokkulepete tühistamiseks.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: http://www.juugakoda.ee/teraapiad/hingamisteraapia/vabastav-hingamine/

Juugakojas toimub neljal juuni-juuli neljapäevaõhtul suvekursus “Energiatõketest vabaks ja looma”, kus õpime vabanema loomist takistavatest energiablokeeringutest ja looma soovitud reaalsust vabastaval hingamisel tekkivas muutunud teadvusseisundis.

Esimese, 25.06 töötoa teema on “Vanade vannete vabastamine”.

ID-100233946„Vannete andmine on sageli seotud rituaalidega või tseremooniatega ning enamasti on see toimunud tunnistajate juuresolekul. See on jõud, mis on paigutanud need vanded nii tugevalt teie teadvusesse ning kutsunud kohale ingleid, kes on aidanud teil hoida neid vandeid kasvõi läbi mitmete kehastuste. Teadke, et iga vannet, mida iganes olete andnud, valvab ingel.

Kui te olete ikka veel mõjutatud minevikus antud abielutõotustest, lepingutest, vannetest, needustest või mõnest siduvast lubadusest, on väga abiks nende tühistamine. Abielu sõlmimine on tseremoonia. Sageli ei vabasta lahutus iseenesest teid veel algse lepingu energiast.

Eelmistes eludes olete andnud vandeid, mis on ikka veel teie energiakehades ning mõjutavad teie elusid. Selles elus aga ei pruugi need vanded teid enam sugugi teenida, pigem võivad nad olla koormaks ning blokeerida teie teekonda. Te võite olla andnud vaesusevandeid, kuulekuse-, kasinuse- või karskusevandeid, vaikimisevandeid, maistest hüvedest loobumise vandeid, alistumise-, meeleparanduse- või patukahetsusevanded.

Samuti võite te olla kellegi poolt neetud või siis ise kedagi neednud. See kõik võib aga avaldada väga blokeerivad mõju teie energiakehadele ning pärssida teie edasiminekut vaimsel teel.”

(Diana Cooperi „Ingli ilmutus” põhjal, kokkuvõte pärineb Valgusesaare lehelt: http://www.valgusesaar.ee/vannetest_vabastamine.htm.)

Hingamisseansi käigus teeme läbi Diana Cooperi kujustusharjutusest inspireeritud kõigist vannetest vabastamise meditatsiooni.

*****

Kursuse kokkupanija ja läbiviija Reet Karro on ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö ning Biodünaamilise Hingamise ja Traumavabastuse terapeut, Dan Brulé õpetatava hingamistöö baastaseme praktik ning reikimeister-õpetaja. Hingamissarju on ta korraldanud ja juhtinud alates 2011. aasta kevadest.

Aeg: 25.06 18.15-20.30.

Töötuba toimub Juugakojas, Saekoja 36a-310 Tartus. https://www.juugakoda.ee/kontakt/kuidas-tulla-juugakotta/

Meil on olemas hingamisvarustus, kuid soovi korral võib selle ka ise kaasa võtta. Sellisel juhul võtta kaasa joogamatt, 2 pleedi ja pehme peaalune või sall. Igal juhul tuleks kaasa võtta pudel joogiveega, soojad sokid ja jakk pärast hingamist selgapanekuks.

Kestus 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30

Hind: 15 €. Veel ei ole hilja registreeruda kogu 4-osalisele kursusele “Energiatõketest vabaks ja looma“. Sel juhul on hinnad korraga makstes:

4 korda 56* €, 3 korda 45* €, 2 korda 30* €.

* – sisaldab tagastamatut käsiraha 15€

Tasuda saab ette saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 202015, seletuseks “Suvekursus” või “töötuba” ja kuupäev(ad). Või maksta sularahas kohapeal.

Palume registreeruda siin.

Tänu kujutise eest: Vlado, FreeDigitalPhotos.net