Vabastav hingamine ja dünaamiline meditatsioon kurgu/kaela vabastamiseks

Ideaalis voolab energia vabalt kogu kehas, kogeme ja jagame armastust, oleme ise armastus, mida ei sega ei kehas varjatud kujul säiluvad võitle-või-põgene refleksi osalised vallandumised, traumaatilised mälestused, allasurutud emotsioonid, tardumus, raudrüüna mõjuv lihasturvis ega pinges lihased. Selle olukorra saavutamiseks on palju eri võimalusi ja tehnikaid. 

Meie pakume välja grupikohtumised, kus treenitud ja terved teevad soojenduseks dünaamilisi meditatsioone, et vabanemine oleks veelgi suurem. Vähetreenitud, krooniliste haiguste ja terviseprobleemidega inimesed valivad energilise liikumise asemel rahustava hingamise, mistõttu ka nende süvahingamine tuleb rahulikum ja mõtlikum, kuid tormiliselt liikuv grupienergia aitab sügavamalt vabastada neilgi. 

Käime läbi kogu keha pealaest varbaotsteni. 

31. mai teema on kurgust õlgadeni vöötme vabastamine.

Sellesse vöötmesse salvestub meie valu, hirm, abitus, raev ja solvumine. Kui sinna tekib lihasturvis, võime tunda kurgus klompi või hingamistakistust. Hääl võib tunduda kriipiv või kähe, või olla väga vaikne. Kael võib olla kange või mitte kannatada puudutamist (nt džempri kaeluse üle pea selga ajamist). Võime karta lämbumist või tunda põhjusetut lämbumistunnet.

Lahendus: vabastame oma kaelas salvestatud traumad, meie hääl hakkab väljendama meie tõelist väge ja olemust, suhtlemine ja olek muutub jälle paindlikuks. Oleme kontaktis oma emotsioonidega ja võimalusel väljendame neid. Lubame oma loovusel vabalt avalduda.

Kohtumisel teeme sugestiivse muusika saatel harjutusi kehassse salvestunu vabastamiseks, jätkates bioenergia liigutamist ka hingamissessiooni ajal. Viimane toimub põrandal, mattidel lamades. Sessiooni järel teeme kokkuvõtteid ja jagame kogetut teetassi juures.

Kohtumine toimub Hingamisstuudio avaras hingamisruumis kell 18.15-20.45.

Kaasa palume võtta teki/pleedi, pehme peaaluse (nt kokkupandud rätiku)  ja veepudeli. Kuni pikaliheitmiseni oleme sokkidega või paljajalu.

Hind: esmakordsetel sama juhendaja biodünaamilisel hingamisel/ liikumisel+vabastaval hingamisel osalejatel 10€, varem käinutel 15 €, iga kolmas kord 10€.

Palume registreeruda siin

Maksta saab ette sularahas kohapeal.

Info: Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Kohtumiseni Hingamisstuudios!