Ülemisi tšakraid aktiveeriva hingamise õhtute-töötubade nelik

stargate-by-alloyaEnesearenguteel inimesel on hea tegeleda regulaarselt ülendavate ja transformeerivate praktikatega. Meie pakume selleks välja võimaluse kohtuda neli korda järjest, nädalase vahega, teiste sarnaste enesearenguteel inimestega, uurida oma keha energiablokeeringuid, teha harjutusi nendest vabanemiseks ning teha läbi 45-minutiline hingamisseanss sügava ühendatud (pausideta) hingamisega, mis paneb liikuma eluenergia ja toob meid lähemale oma tõelisele olemusele.

Kohtume Tartu kesklinnas neljaks järjestikuseks hingamisõhtuks-töötoaks, igaüks pühendatud ühele ülemisele energiakeskusele ehk tšakrale ja tema mõjutatavatele elunditele ning valdkondadele meie elus. Osalejal palutakse võimalusel riietuda teemavärvi riietesse ja võtta kaasa sobivad kristallid, et nad saaksid omanikku hingamise ajal toetada.

Enne hingamist tantsime, häälime või teeme muud kehatööd, et õhtu keskmes oleva tšakra piirkond juba aktiveeruks ja blokeeringud vabanema hakkaksid. Hingamise ajal kujustame vastavat värvi, puhastame kõnealust tšakrat, vabastame sinna kogunenud stresse ja tervendame seonduvaid elundeid.

Teemad:

10. 11 kurgutšakra

17. 11 laubatšakra

01. 12 kroontšakra

08. 12 Hingetäht ja Tähevärav

Sarja kokkupanija ja läbiviija Reet Karro on ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut ja reikimeister. Töö tšakratega kuulub mõlema ameti võtmeoskuste hulka. ALGALLIKA meetodi töövahendiks on igale tšakrale vastavate negatiivsete baasuskumuste ja neid ümber pööravate Arhetüüpsete Afirmatsioonide tabel. Reiki arsenali kuulub tšakrate läbihingamise harjutus, millest saavad kasu kõik.  Viimase poole aasta jooksul on Reet käinud kahel biodünaamilise hingamise kursusel (Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise Instituut), kus spetsiaalselt õpitakse vabastama kehasse salvestunud emotsionaalseid pingeid pingevööde kaupa. Lihtsamaid harjutusi ülemistele pingevöödele saame teha ka selle neliku õhtute jooksul.

Kokkusaamised toimuvad Tartu kesklinnas, Vanemuise tänavas (täpne aadress teatakse registreerimisel). Palume kaasa võtta jooga- või matkamatt, magamiskott või tekk, villased sokid ja pudel joogivett.

Igakordne kestus 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30

Hinnad:

4 korda 50 €

3 korda 39 €

2 korda 27 €

1 kord 14 €

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146

või sularahas kohapeal.

Palume registreeruda siin.

Info: Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Tänu kujutise eest: https://alloya.files.wordpress.com/2014/04/stargate.jpg