Reiki praktikaõhtu

Heart meditationAlustame oma protsessi ja energiakogemuste jagamisega teetassi juures. Reet räägib bioenergeetilise hingamise koolitusest, kus ta käis. Muuhulgas tegi ta seal läbi mitmed huvitavaid energialiigutamisi, nt sufi ja Osho meditatsioone. Sufi pöörlemismeditatsiooni saab kogeda iga reikipraktik, kes teeb vaid väikesed muudatused oma hommikkusse Viie Tiibetlase harjutuskavasse või hommikusse reikirutiini. Kaks Osho dünaamilist meditatsiooni tehakse läbi ka praktikaõhtul.

Järgnevadki kaks Osho dünaamilist meditatsiooni – aktiivne tšakrahingamine ja laialdaselt praktiseeritav südamemeditatsioon. Selle järel heidavad kõik mattidele ja igaüks katab end oma pleediga päevakohaseks meditatsiooniks sufi pöörlemismeditatsiooni teemal.

Õhtu teine pool on traditsiooniliselt reiki vann, kus kõikide käed on vannitataval ja reiki jookseb 5-8 kätepaarist. Meie viimase aja reiki vanne on rikastanud reiki I astme õhtukursusel selgeltnägijakanali avanud Krista kommentaarid vannitatavate kaitseingleist ja muust kaaskonnast ning temaga seoses ilmuvatest sümbolitest. Seda ootame selleltki korralt.

Kõige lõpuks saavad tunnistused uusimad II astme praktikud.

Ootame nii rohket osavõttu,  kui ruumi mahtuvus kannatab!

Läbiviija: reikimeister-õpetaja Reet Karro.

Koht: Hingamisstuudio, Saekoja 36a-206.

Aeg: 14. juunil kell 18-21.30.

Hind: 10 eurot.

Kaasa võtta: pleed ja vahetusjalatsid.

Põneva kohtumiseni!Heart meditation