Ühinemine Üksolemise Deklaratsiooniga

ID-1005996824. oktoober on kuues üleilmne üksolemise päev.  Organisatsiooni Humanity’s Team eestvedamisel on loodud algatus ühinemiseks Üksolemise Deklaratsiooniga. Soovitakse kokku saada      100 000 allkirja ja esitada deklaratsioon ÜRO-le. Deklaratsiooniga ühinenud kinnitavad oma vastutust planeedil toimuva eest ning head tahet elada rahus ja üksteisemõistmises, leides jätkusuutlikud lahendused globaalprobleemidele. Aga rõhutavad ka spirituaalseid väärtusi, usku Jumalikkusesse ja salapärasse, mida Eestis hetkel hoopis põlu alla tahetakse panna.

Kutsume kõiki üksolemist tunnistavaid Eesti inimesi üles deklaratsiooniga ühinema!

Ühinemiseks

  1. Loe deklaratsiooni eestikeelset teksti siin.

  2. Kui see ühtib Sinu väärtuste ja tõdedega, ava üleilmse inglisekeelse deklaratsiooni allkirjastamise leht siin ja allkirjasta deklaratsioon. Küsitakse vaid ees- ja perenime, meiliaadressi ja riiki. Soovi korral võib jääda anonüümseks.

  3. Kui see algatus tundub Sulle hea ja inimesi rohkem spirituaalsete väärtuste edasiviivale jõule mõtlema panev, jaga seda postitust oma sõpradega.

  4. 24. oktoobril tähista üleilmse üksolemise päeva, tunneta oma ühendatust kogu inimkonnaga ning kõigega mis elab ja hingab, ning ole rõõmus! See on suurte muutuste algus!

Kes soovib, et teda üksolemise päeva tegemistega ja teiste käimasolevate algatuste eestikeelsete tõlgetega edaspidigi kursis hoiataks, võib sisestada oma meiliaadressi siia.

Suur tänu juba ette!

Reet Karro

Spirituaalne aktivist