Õppeotstarbeline kaugseanss “Olen avatud heale ja liigun valguses”

Valguseingel Valgustöö tegijate leheltSeptember 2015 on astroloogiliselt keeruline kuu, kui mitmete planeetide pingelised seisud soosivad konflikte, vigu ja rutakaid otsuseid. Loe siit.

Kuigi ülalnimetatud prognoosi järgi asetub pärast pööripäeva kõik jälle oma kohale, ennustavad mõned teised kuulutajad septembriks veel raskemat aega, leides kinnitusi nii Piiblist, Nostradamuse ilmutusteraamatust, kui Maiade kalendrist. Alates 14. septembrist pidi seda juba tunda olema, haripunkt 22.-24., mõnede allikate järgi ka 27. septembril. Erinevate füüsilises maailmas tehtud tegude tulemusel võivad valla pääseda energiad, millest seni vaid eepostest, müütidest ja muistenditest lugenud oleme.

Sellepärast tuleb sel ajal olla valiv nii oma tunnete suhtes, kui igasuguse energia suhtes. Isegi, kui meid haarab paanika või mingid ootamatud tungid või ihad, saame jääda iseenda juurde ja otsustada, kas sellega kaasa minna või mitte. Saame valida valguse ja armastuse ka siis. Et seda oleks kergem teha, on kanaldunud kaugseanss “Olen avatud heale ja liigun valguses”. Seansi viivad läbi reikimeister Reet Karro ja tema meistriastme õpilased 13. septembril kell 15-16, seda saab vastu võtta veel 12 tunni jooksul pärast seda. Hea aeg ühinemiseks on 12.09 kogu päev ja 13.09 enne 10.00. Kõik, kes ühinevad enne 10.00, saavad energiat reaalajas, 13. 09 kell 15-16. Kes selleks ajaks ei jõua, võiksid samuti nime kirja panna, sest õhtul kell 21 tehakse täiendav saatmine hilinenud registreerujaile. Aga juba päeval kell 15 võivad ka nemad tunnetada ühisenergiat ja selle kaudu saabuvat kaugreikit.

Kes soovivad kaugreikit saada peaksid end registreerima siin.

Seanss on tasuta, kuid kes soovib toetada Tartu Reiki Kooli tegevust, uute reikikursuste väljatöötamist ja uusi kaugseansse võib soovi korral teha ülekande

Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 seletusega “reiki” või Reet Karro a/a EE5322001102406747 seletusega “tänu”.

Seansi vastuvõtmiseks reaalajas tuleb leida vaikne segamatu koht, panna põlema valge küünal, mängima lõõgastav muusika, lamada või istuda sirge seljaga, avades end valgusele ja tervendavale energiale ja kogedes senikogematut. Seansi vastuvõtmiseks hiljem tuleb mõttes öelda “Võtan vastu kaugseansi “Olen avatud heale ja liigun valguses” just nüüd!” ja lasta energial toimida. Küünal ja muusika kuluvad muidugi ka siis ära.

Kõige parem on muidugi, kui need füüsilise maailma sündmused, mis kataklüsme esile kutsuda võiksid, ära jääksid. Seega oleks väga hea Valguseingel Valgustöö tegijate leheltpühendada osa seansi ajast planeedile – kujutleda Maad tervena, terviklikuna ja kaitstuna, seda ümbritsemas inglid. Ja teha seda ka edaspidi, kogu keerulise aja vältel.

Kohtumiseni energias!