Vabastava hingamise õhtu “Südame äratamine” 29.05.2019 Tartus

Räägime südame käsitlusest Algallika meetodis ja teeme läbi täispika Algallika meetodil vabastava hingamise seansi Binnie Dansby meditatsiooni “Südame äratamine” saatel. Lõpus teeme kokkuvõtteid teetassi juures.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

Nutdanai_ID-10025985Algallika õpetuse kohaselt on Süda üks tähtsamaid energiakeskusi, armastuse asupaik, ülemiste ja alumiste energiakeskuste tasakaalustaja. Südame rakud on väga intelligentsed, neil on oma teadvus. Südame kaudu oleme ühenduses galaktika südamega.

Räägime südames elamisest, südamekesksusest ja teeme läbi Binnie A. Dansby võimsa südame äratamise meditatsiooni, mille käigus avame kõik tšakrad koos oma Sisemise Lapsega. Hingame vabastavalt.  Lõpus hingamiskogemuste jagamine ja väering.

Juhendab ja hingamist toetab Algallika Protsessi ja Hingamistöö ning  Bodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise terapeut Reet Karro.

*****

Aeg: K, 29.05 kell 18.15-20.30

Koht: Juugakoda Saekoja 36a III korrusel Tartus

Kaasa võtta võimalusel naturaalne lina või pleed sünteetilise matkamati peale, matid ja pealevõetavad pleedid on olemas. Paha ei tee ka villased sokid ja veepudel.

Maksab 13 eurot. Tasuda saab ette: saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 2019015. Seletuseks “Õpituba” ja kuupäev või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@juugakoda.ee                 tel 56 49 27 69

 

 

Kujutise autor: Nutdanai,  http://www.freedigitalphotos.net/