Vabastava hingamise koolitus “Olen ise oma tervise looja”

saialillVabastav hingamine 19. märtsil kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Vabastaval hingamise ühe koolkonna, Algallika protsessi- ja hingamistöö looja ja eestvedaja Binnie A. Dansby leiab, et suur osa inimese sise- ja terviseprobleeme saavad alguse sünnihetkel kogetud traumast, sünni tervendamisega saame muuta kogu oma elu. Loe edasi.

19. märtsi hingamisõhtu teema on “Olen ise oma tervise looja”.

Kas oled aeg-ajalt oma tervisega kimpus olnud?

Kas leiad, et Sinu immuunsus võiks olla tugevam?

Kas oled põhimõtteliselt tervislike eluviiside poolt, kuid praktikas teed suuremaid või väiksemaid mööndusi?

Kui vastasid jaatavalt, ei toeta Su eluviisid Sinu tervist tõenäoliselt kõige paremal moel. Sa ei pea ennast seejuures siiski süüdi tundma. Algallika õpetuse kohaselt kujunevad meie baasuskumused, seejuures tervisega seotud seisukohad välja üsasolemise perioodil, sünnil ja vahetult pärast sündi. Kui võtsime sellel määrava tähtsusega eluetapil omaks uskumuse, et oleme üksi ja eraldi, keegi ei toeta meid ja meie keha teeb meile haiget, oleme seda alateadlikult taastootnud kogu oma elu. Sellisel juhul ei saagi meie tervis päris ideaalne olla.

Eesmärgiks on võtta 100% vastutus oma elu ja ka oma tervise eest. Kui võtame omaks seisukoha „Ma olen täiesti terve”, hakates ennast seejuures täielikult toetama ja armastama, asub organism ennast saadud teabe põhjal ise parandama.

Uute uskumuste omaksvõtmisel on abiks vabastav hingamine – muutunud teadvuseseisundis pääsevad mõjule Algallika arhetüüpsed afirmatsioonid ja võetakse omaks uued, toetavad ja võimestavad baasuskumused. Selleks pakub hea võimaluse 25. septembri Hingamisstuudio hingamisõhtu. Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad.

*****

Kaasa võtta pleed/tekk pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Maksab 13 eurot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro     reet@hingamisstuudio.ee       tel 56 49 27 69