Kaugseansi “Füüsilise tasandi puhastus valla” vastuvõtmine

A Fractal1. märtsil toimub kaugseanss “Füüsilise tasandi puhastus valla“.

Seanss on osa terve märtsikuu kestvast programmist “Kevadpuhastus 2015“. Sellega päästame valla suure puhastusprotsessi füüsilisel tasandil, mis hõlmab nii meie füüsilist keha kui kodu, töökohta ja meid ümbritsevat keskkonda. Ruume võivad koormata ülearused asjad ja kola. Kehas võib olla toksiine ja ainevahetusjääke, seedumata toiduosakesi ja sooleseinte külge ballastiks kleepunud toidujääke, mis koormavad keha. Kõik need tuleb õrnalt liikuma aidata, vabastada oma kehast ja elust. Saame ise selle protsessi käima lükata, viies oma valdustest minema ülearused asjad – annetades, müües või ära visates -, süües kogu märtsikuu tervislikult, võimalusel taimetoitu, tehes puhastavaid hingamis- ja joogaharjutusi, kõhumassaaži ning puhastades oma sooli looduslike vahenditega, vältides lahtistavaid ravimeid.

Energiaseanss, mis toimub 1. märtsi õhtul kell 22-23, kuid mida saab vastu võtta terve järgneva nädala jooksul, annab sellele kõigele hoogu juurde ja tagab, et protsess ei raugeks pärast esimesi ponnistusi, vaid jätkuks kogu kuu.

Kui soovid osaleda, siis:

1) kui Sa pole veel registreerunud, anna endast teada reet@hingamisstuudio.ee või registreeru vormi kaudu siin.

2) kanna 10 € nimetatud seansi eest või kogu programmi hind kontole

Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146. Kui Sinu pank ei ole Swedbank, ja teed ülekande nädalavahetusel, saada maksekviitung reet@hingamisstuudio.ee

3) pärast vastuse saamist häälestu kaugenergia vastuvõtmisele. Puhka rohkem, liigu värskes õhus, looduses, aeglustu, tee kergeid võimlemisharjutusi või joogaharjutusi. Söö võimalusel mahe- ja taimetoitu. Väldi võimalusel e-aineid, piima- ja terviljavalku sisaldavaid toiduaineid, valget suhkrut, kohvi ja maiustusi. Väldi võimalusel siniseid ekraane ja kiirgavaid elektroonilisi seadmeid, sh mikrolaineahi.

3) häälestu energia vastuvõtmisele 1. märtsil kell 22-23 või Sulle sobival ajal järgneva nädala jooksul

4) häälestu sellele, et kaugseansiga saadav  energia annab hoogu Sinu puhastusprotsessile füüsilisel tasandil. Sinu kodu ja töökoht vabanevad segadusest ja ülearustest asjadest, korrastudes ja muutudes otstarbekaks ja kauniks. Sinu keha vabaneb ülearusest ballastist, toksiinidest, seedumata ja sooleseina külge kleepunud toiduosakestest ja liigsetest kilodest. Sa vabaned ebatervislikest harjumustest ja võtad omaks elustiili, mis Sind paremini toetab, muutes Sind tasakaalukaks ja energiliseks.

5) häälestu selle, et Sul on ideaalsed tingimused ja aega seansi vastuvõtmiseks ja puhastusprogrammi järgimiseks. Lindistus töötab korralikult ja puhastus toimib.

 

Seansi vastuvõtmine

Kui saatsid maksekorralduse koopia hiljemalt 1. märtsil kell 21, saad osaleda reaalajas seansil kell 22. Kui teed seda nädala jooksul, saad hakata seanssi vastu võtma pärast kinnituskirja saamist. Saad korraldajalt lingi seansi lindistusele, mis aitab keskenduda.

Seansi vastuvõtmiseks vali mugav koht – joogamatt, pehme vaip või voodi. Selle kõrvale pane põlema küünal, järgides tuleohutust (tulekindel alus jms). Kui Sul on ehtsaid kristalle (poolvääriskive), pane jalgade juurde tume kristall (hematiit, suitskvarts, granaat), alakõhu keskele oranžikas kristall (karneool, jaspis) ja pealae juurde mõni kõrge vibratsiooniga kristall (seleniit, angeliit, serafiniit) või mäekristall. Lamades kata end tekiga. Jälgi, et Su selg oleks toetatud. Häälestu füüsilise tasandi, kodu, töökoha ja keha puhastumisele ja pane mängima Sulle saadetud lindistus keskkonnas www.soundcloud.com. (Konkreetse seansi lindistuse saadame 1. märtsil või pärast hilisemat laekumist).  Kui internetist kuulamine pole tehnilistel põhjustel võimalik, kuula oma valitud meditatsioonimuusikat ja kujutle kodu ja keha puhastumist. Ütle enne seansi algust mõttes: “Võtan vastu lisaenergiat füüsilise tasandi puhastamiseks nüüd!”

Pärast seda lase end täielikult lõdvaks ja tunneta energiat enda kallal toimetamas. Iga aisting, mis erineb tavalisest, on märk, et Su kehad kaugenergiat vastu võtavad. Kui tuleb tavalisi mõtteid, saada need ära tänuga. Usalda, et kõik, mis sünnib, on Sinu kõrgeimaks hüvanguks.

Kui tekib häid mõtteid kodu või keha puhastamiseks, luba need endal vastu võtta ja fikseerida.

Kui peaksid keset seanssi magama jääma, pole sellest midagi – energia toimib ikka.

Lõpus täna energiat, valgusolendeid ja ennast.

 

Pärast seanssi

Joo võimalikult palju puhast vett, et liikuma aidatud toksiine kehast välja uhtuda. Puhka, et Su keha saaks muutusega kohaneda.

 

Järgmistel päevadel

Joo rohkem, ela tervislikult, vii reaalselt ellu füüsilise tasandi puhastusprogrammi, mis seansi käigus Sulle laekus ja millest Sa isegi mõelnud oled. Hingamisstuudio lehel on üpris radikaalne soolepuhastuse programm, millega saab füüsilisesse kehasse kogunenut ikka korralikult puhastada siin.

Kui Sul esines energiat vastu võttes enneolematuid elamusi või aistinguid, või said sõnumeid Vaimult, kirjuta palun reet@hingamisstuudio.ee.

Namaste!