KKK: ruumi energeetiline puhastus vähiravi ajal

Breast Cancer Survivor TreeKüsimus: Hiljuti avastati mul vähk. Saan keemiaravi. Lugesin, et tervenemiseks oleks hea kodu energeetiliselt puhastada. Elan välisriigis ja kedagi Eestist ma appi kutsuda ei saa. Kas võin ise oma kodu puhastada, või kannatab sellisel juhul puhastuse mõju või hoopis minu tervis?

Vastus: vähi puhul on ruumi puhastamine elutähtis. Kui vähk selle energiaga kodus tekkis, on see energia ju edasi seal ja soodustab selle püsimist.

Lisaks oleks vaja nüüd ka välja puhastada vähidiagnoosi šokist põhjustatud, keemiaraviga kaasnevaid ja vähiraviasutusest kaasa toodavaid energiaid. Eriti suur puhastus tuleks teha pärast vähiravi lõppu.

Kodu võite küll puhastada ise. Loomulikult arvestades oma väsimust ja energiataset – kindlasti ei maksa kogu kodu korraga ette võtta, seda võib esialgu vabalt teha toa (või isegi toasektori) kaupa ja alles siis, kui kõik toad puhastatud, laiendada rituaali kogu kodule.

Ruumi puhastamise efektiivsusele võib mõjuda Teie keemiaravist mõjutatud energiatase ja see, et toote pidevalt puhastamist vajavaid energiaid juurde. Kuid sellega tulekski juba ette arvestada ja mitte eeldada, et tulemus on kohene, kiire ja lõplik. See on igal juhul märksa parem kui oleks ruume puhastamata.

Teie tervisele ei saa ruumipuhastus halvasti mõjuda, kui teete seda õigesti – puhastate puhastatavad energiad toast välja või põletate kohapeal kujuteldavas lillas leegis, mitte ei võta neid enda sisse. Aga sissevõtmine eeldaks juba teadlikku pingutust, mida Te kindlasti ei tee 🙂 Tegelikult mõjub vanadest asjadest lahtisaamine ja kodu puhastamine tervisele hoopis vabastavalt ja hästi.

Kõige olulisem on ruumipuhastuse konstruktiivne ja loov efekt – Te teete midagi konkreetset oma olukorra parandamiseks, valides olla looja ja oma elu juhtija, selle asemel, et võtta passiivne roll ja lasta asjadel ainult endaga sündida. Kindlasti tõstab see tuju, mis on oluline paranemist soodustav tegur.

Põhjalik õpetus ruumi energeetiliseks puhastuseks on Kaljo Paldise veebilehel http://www.energoman.ee/ruumidepuhastus. Seal on ka videod ja allalaaditav PDF-dokument. Tema juhend on ülimalt üksikasjalik ja põhjalik.

Hingamisstuudio lehel https://hingamisstuudio.ee/2014/01/ruumi-energeetiline-puhastamine/ olev õpetus on veidi kokkuvõtlikum ja vähem üksikasjalik. Vaadake, kumb sobib.

Soovin jõudu ja head paranemist!

Päikest soovides

Reet Karro
hingamisterapeut ja reikimeister
www.hingamisstuudio.ee

Kujutis: “Breast Cancer Survivor Tree” jjlcooterpie / Foter / CC BY