Energiakeskuste tundmaõppimise, puhastamise ja tasakaalustamise kursus

ChakraInimene on energeetiline olend, kes omab ja kasutab eluenergiat. Inimese energeetilise keha kõige madalamal sagedusel võnkuv osa on füüsiline keha. Füüsilisest kehast väljaspool on kõrgematel sagedustel vibreeriv energiakeha, mida tavaliselt silmaga ei näe ja mida nimetatakse auraks. Energiakehal on omakorda mitu kihti, ehk inimese mitu erinevat ja erineval võnketasandil olevat energiakeha on tegelikult üksteise sees. Erinevates käsitlustes on nende energiakihtide või üksteise sees paiknevate energiakehade arv erinev. Tihti vaadeldakse seitset erinevat aura kihti, sest need on otseselt seotud inimese seitsme peamise energiakeskusega. Põhjalikum käsitlus.

Pidevalt läbi füüsilise keha pöörlevad energiakeskused (tšakrad) on energiapöörised, mille kaudu inimene on ühenduses oma aura ehk energiakehade erinevate kihtidega ja universumiga kõrgemal energeetilisel tasandil. Iga energiakeskuse energiapööris avaneb erinevasse sama võnketasandiga energiat omavasse energiakehasse ehk aura energiakihti. Tšakrate kaudu saab ka füüsiline keha energiat väljastpoolt.

Iga energiakeskus on ühendatud kindla sisenõristusnäärme ja kindlate organitega. Tšakrate tööd pärsivad blokeeringud ja negatiivsed baasuskumused. Nende tööd saab hoogustada ja energiavoolu kehas ergutada negativismide kõrvaldamise, toetavate mõtete omaksvõtmise ja mitmesuguste tegevustega alates võimlemisharjutustest ja vastava energiakeskuse hääliku laulmisest kuni meditatsioonide, visualisatsioonide ja palveteni. Kogu energiakeha puhastab ja tasakaalustab vabastav hingamine.

Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada parem kontakt oma sügavama olemusega ja samas ka kõiksusega. Sügav katkestusteta hingamine aitab nii keha kui hinge. Lõõgastumine ja hingamisprotsess virgutavad meie kehas elujõudu (pranat), mis uhub oma teelt kõik takistused, seisva energia ja blokeeringud.

Vabastav hingamine on lihtne, õrn, kuid võimas hingamistehnika, mis ei too teadvusesse mitte ainult meie alateadvuses hoitud uskumusi ja emotsioone, vaid ka suhteid, mis meil on oma kehaga, endaga, oma lähedaste ning maailmaga. Hingamine toimib sillana teadvuse ja alateadvuse, vaimu ning keha vahel. Sessiooni käigus näevad paljud oma probleemide algpõhjusi, tunnetades samal ajal kogu oma potentsiaali ja praeguses olukorras peituvaid mõõtmatuid võimalusi.

Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/.

Vabastava hingamise looja Leonard Orri sõnul on vabastav hingamine jumala vägi tervendamiseks, lõdvestumiseks, energiaks ja rahuks, jumala bioloogiline kogemine. Selle abil me õpime hingama mitte ainult õhku, vaid ka energiat.

Kutsume teid 28. jaanuarist 11. märtsini kolmapäevaõhtuti toimuvale 7 kohtumiskorda vältavale kursusega, millest iga kord on pühendatud ühele energiakeskusele, sellega seotud organitele, stressidele, baasuskumustele ja nende tervendamisvõimalustele. Igal kohtumisel räägime lühidalt teemast, häälime ja hingame vabastavalt.

Teemad:

28. jaanuar „Juurtšakra puhastamine ja tasakaalustamine

4. veebruar „Sakraaltšakra puhastamine ja tasakaalustamine

11. veebruar „Päikesepõimiku puhastamine ja tasakaalustamine

18. veebruar „Südametšakra puhastamine ja tasakaalustamine

25. veebruar „Kurgutšakra puhastamine ja tasakaalustamine

4. märts „Laubatšakra puhastamine ja tasakaalustamine

11. märts „Kroontšakra puhastamine ja tasakaalustamine

Kursuse kokkupanija ja läbiviija Reet Karro on ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut ja reikimeister. Töö tšakratega kuulub mõlema ameti võtmeoskuste hulka. ALGALLIKA meetodi töövahendiks on igale tšakrale vastavate negatiivsete baasuskumuste ja neid ümber pööravate Arhetüüpsete Afirmatsioonide tabel. Reiki arsenali kuulub kõigi tšakrate läbihingamise harjutus, millest saavad kasu kõik.

Kokkusaamised toimuvad Karlovas, Saekoja 36a-206, Hingamisstuudios. Palume kaasa võtta magamiskott või tekk, villased sokid ja pudel joogivett.

Igakordne kestus 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30

Hinnad:

7 korda 85 € (saab maksta korraga või skeemiga 25+12+12+12+12+12+0)

3 korda 40 €

1 kord  15 €

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146

või sularahas kohapeal.

Palume registreeruda siin.

Info: Reet Karro      reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69