Vabastava hingamise õhtu “Sisemise Mehe ja Sisemise Naise ühendamine”

9. detsembril kell 18.15-20.30.  Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teejoomise ja väeringiga.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

9. detsembri õhtu on pühendatud Sisemise Mehe ja Sisemise Naise ühendamisele.

Inner Male and FemaleSisemine Mees ja Naine on meie hingeosad, mis tuleb harmoonilise elu nimel omavahel tasakaalu viia. Meie kõigi sees on olemas nii mees- kui naisenergia. Meesaspekt väljendab tarkust ja väge, genereerib uusi ideid, viib arengut edasi. Naispool on uute ideede manifesteerija, Jumaliku Armastuse kehastus, kes seob loomingu üheks tervikuks.

Palju aastatuhandeid on meie ühiskonnas toimunud meesenergia ületähtsustamine, ka Loojat (Jumalat) on nähtud eelkõige mehena, ehkki temas on täiuslikus tasakaalus nii mees- kui naispool. Sel perioodil, kus naispoole tähtsust aina vähendati, tekkis olukord, kus inimene ei osanud enam näha jumalikkust iseendas, vaid projitseeris selle Taevasse – endast väljapoole ja kaotas oma tegeliku loomisvõime. Inimene muutus loogiliseks, ratsionaalseks, praktiliseks, mõistuslikuks, hierarhiliseks, täpseks, rutiini, korda ja distsipliini armastavaks, kaotades samas ühenduse pea ja südame vahel, lakkas tunnetamast teiste vajadusi.

Uuel ajal on meie eesmärgiks tasakaalustada mees- ja naisenergiad, vasak ja parem ajupoolkera, kuna aga meis domineerib ikka veel meespool, tuleb alustada naisenergia osakaalu suurendamisest – luua jälle ühendus Jumaliku naispoolega, siis saame oma loomisvõime tagasi. Üks hea viis selleks on vabastav hingamine Algallika protsessi- ja hingamistöö meetodil. Lisaks hingamisele teeme meditatsiooni oma naisaspektiga ühenduse tugevdamiseks ning Sisemise Mehe ja Naise ühendamiseks.

*****

Toimumiskoht: Karlova, Hingamisstuudio.

Kaasa võtta: magamiskott/tekk, pudel joogivett ning soovi korral midagi pehmet pea alla ja villased sokid jalga.

Hind: 12 €.

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69

Kujutis pärineb saidilt https://www.pinterest.com/