Päikesepõimiku tervendamise õhtu vabastava hingamisega 11.02.2015

solar plexus11. veebruaril kell 18.15-20.30. Õpime tundma meie tahet, seedimist, eneseaustust, julgust ja sõltumatust valitsevat päikesepõimikut ning puhastame ja tasakaalustame seda vabastava hingamise ja häälimisega. Hingamissessiooni alguses teeme läbi seda tšakrat korrastava meditatsiooni.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Energiakeha tundmaõppimise, puhastamise ja tasakaalustamise kursuse eesmärk on tundma õppida peamisi tšakraid ja nendega seotud organeid, baasuskumusi ja stresse. Tšakrate puhastamiseks ning stresside ja energiablokeeringute vabastamiseks kasutame hingamistehnikaid, häälimist, meditatsioone, visualisatsioone ja afirmatsioone. Loe veel.

11. veebruari õhtu on pühendatud päikesepõimikule.

Päikesepõimik valitseb meie tahet, aga reguleerib ka eneseaustust, julgust ja sõltumatust. Kui see ei tööta korralikult, tunneme alaväärtuslikkuse tunnet, muutume sõltuvaks ja/või arglikuks, või selle liigtalituse korral kannatame suurushullustuse ja/või vägivaldsuse all.

Kuna päikesepõimikus toimub seedimine, toetab seda õige toitumine. Peaksime sööma mõõdukas koguses tervislikku toitu sooviga pakkuda oma kehale kosutust. Söömine peaks olema tõeline rituaal. Toit tuleks kaunilt serveerida ja süüa kiirustamata, nautides. Söögi ajal ei tohiks tegeleda millegi muuga, eriti info sisseahmimisega – st ei tohiks lugeda ajalehte ega surfata internetis. Madala enesehinnanguga inimesed söövad tihti kiirustades või esimest kättejuhtuvat toitu.Õigesti, kindlasti mõõdukalt tuleks tarbida ka uusi kogemusi, elamusi ja tundeid, et oma päikesepõimikule mitte liiga teha. Mõõdutundetu sisseahmimine ei sobi.

Samuti toetab päikesepõimikut oma keha eest hoolitsemine. Kuulame oma keha, küsime temalt, kuidas ta soovib, et me tema eest hoolitseksime. Mida meie keha vajab?

Päikesepõimik on ka valikute tšakra. Terveid valikuid aitab sageli teha ei ütlemine. Õige valik on armastav valik. Asjadele, mille valimine pingestaks meie elu, võime öelda südametunnistuse piinadeta ei.  Saame uues energias päikesepõimiku head tööd toetada vastava taotluse ja teadliku hingamisega.

Kokkusaamisel me tutvustame end, kuulame miniloengut  ning räägime teemast. Toonime häälikut “O” ja mantrat “RAM”.  Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi teemakohase meditatsiooni ja visualisatsiooni. Hingame Algallika meetodil. Järgnevas jagamisringis vahetame  muljeid kogetud hingamiselamustest ja lõpetame väeringis.

*****

Toimumiskoht: Karlovas, Hingamisstuudios. (Saekoja 36a-206).

Kaasa võtta: magamiskott/tekk, pudel joogivett ning soovi korral midagi pehmet pea alla ja villased sokid jalga.

Hind: antud õhtu 15 € või korraga makstes 3 korda 40 €.

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69