Vabastava hingamise õhtu “Oma autentse olemuse väljendamine” 3. septembril 2014

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

ID-10059107Hingamisõhtu teema on oma autentse olemuse väljendamine.

“Tänasel päeval palutakse meil elada südames ja väljendada oma kõige autentsemat olemust maailmas. See autentne osa meist on meie kõige püham olemus, midagi, mida oleme kaitsnud terveid eluaegu. Paljudel meist on eredad mälestused sellest, kuidas meid brutaalselt karistati oma kõige pühama olemuse avaldamise eest. Ent siiski on nüüd käes aeg, kus meil palutakse just see tõeline, autentne ja imeilus olemus esile tuua.

Kui ma olen vertikaalselt joonduses oma kõige jumalikuma minaga ja maandan oma hirmud, voolavad minust läbi uue tasemega energiad ja need kõrgemad sagedused aitavad mul tunda, kui turvaline on olla mina ise.”

/Shanta Gabriel/

Hingamisõhtul me tutvustame end, kuulame miniloengut  ning räägime teemast Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi päevakohase meditatsiooni. Hingame Algallika meetodil. Järgnevas jagamisringis vahetame teelauas muljeid kogetud hingamiselamustest, jätkame ommides ja lõpetame väeringis.

*****

Koht: Saekoja 36a-206, Hingamisstuudio

Aeg: 3. septembril kell 18.15-20.30.

Hind: 12 eurot.

Kaasa võtta tekk/fliis pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69

 

Kujutis: Tanatat / FreeDigitalPhotos.net