Kaugreiki seanss Ukrainale 20.02.2014

Beautiful-Kiev-view-at-night-UkraineÜleskutse II ja III astme reikipraktikutele kanaldamaks valgust ja harmooniat Ukraina riigile ja rahvale. Kutsume teid osa võtma kaugreiki seansist:  “Ukraina riigi ja rahva tervendamine reikienergiaga”

Koht: igaüks oma kodus või muus sobivas kohas.

Aeg: neljapäeval, 20.02 kell 21.30-22.00

Seoses ärevate sündmuste ning kohalike sõnul järjest süveneva ebakindluse ja negatiivse energia kuhjumisega Ukrainas kutsume kõiki II ja III astme reikipraktikuid liituma ühise kaugseansiga juba TÄNA, neljapäeva õhtul kell 21.00

Kõik, kes osalesid teisipäevasel Reeda ja III astme praktikute poolt läbi viidud kaugseansil reiki saajatena tunnetasid, kuivõrd tugev võib olla koosstöös saadetud reiki. Siis voolas reiki paarilt inimeselt ~90-le inimesele. Kui meid on koos 5 või isegi 10, on mõju veelgi suurem ning suudame toetada valguse  ja armastusega ukrainlasi! Kõik, mis toimub just praegu maailmas, mõjutab meid individuaalselt ja samas ka vastupidi. Ka väike taotlus tervendada on suureks kergenduseks planeedile Maa. Kasutame nüüd oskust ja õnnistust, mis meile, valguse ja armastuse kanaldajatele on antud.

Kaugseansi eesmärgiks on harmoniseerida, tasakaalustada energiad Ukrainas ja selle lähipiirkonnas.

Teeme taotluse reiki mõjumiseks 48 tunni jooksul. 

Taotlused, millele keskenduda (võib neid veelgi lisada):

  • Ukraina maa ja rahvas on võtnud vastu meie kanaldatud Universumi valguse ja armastuse energia.

  • Rahutused on lõppenud, hingatakse harmoonias ja tasakaalus

  • Ukraina rahvas elab üksmeeles ja harmoonias. Valitsussüsteem on üles ehitatud kõigi Ukraina ja planeedi Maa elanike kõrgeimaks hüvanguks.

  • Kõik Ukraina reikipraktikud on meie poolt toetatud lisaenergiaga. Nende reikikanalid on lõpmatuseni avatud, vahendamaks Universumi armastus-, valgus- ja eluenergiat oma kodumaale.

 

<> Lisaks võib kutsuda appi inglid Ukrainat toetama. 

<> Visualiseerida/tippida riigi auravälja kuldseid, valgeid, kollaseid lilli, vikerkaari, rõõmu, harmooniat, jne – mida vaid teie kujutlusvõime välja pakub. 

<> Taotlusi võib eraldi reikitada või kirjutada need paberile ja reikitada kõiki samaaegselt, neid aeg-ajalt endamisi lugedes. 

<> Kujutluses võiksite hoida pilti Ukrainast väga tugeva ja heleda, valge/kuldse/hõbedase valgussamba/kookoni sees, mille üks ots ulatub taevasse, reiki allikasse ja teine on ühendatud Maa tuumaga.

<> Lisaks tavapärastele reikiseansil kasutatavale (muusika, küünlad, viiruk jms) palun sel korral võimalusel süüdata valge, kollane või roheline küünal spetsiaalselt Ukrainale. Ka küünlale saab anda ülesande – puhastada negatiivsest energiast.

 

!! Võtsime ühendust Ukraina reikipraktiku Taras Sergiyovich Shevchenkoga, kes tundis heameelt meie abipakkumise üle ning ootab väga tervendavat energiat nii talle endale kui ukraina rahvale. Tema sõnumis avaldub kasvav mure toimuva pärast ning ta kirjeldab, kuidas Ukrainast on saanud lahinguväli, mis üha laieneb. Pole teada, kuidas asjad võivad kujuneda. Võimalus, et Interneti- ja mobiililevi kaob, on vägagi reaalne ning inimelusid kaotatakse igal minutil. Väed on hõivanud Kiievi keskuse. 

 

Inglise keele valdajad saavad end uudistega kursis hoida siin:

ONLINE http://crime.in.ua/news/20140220/boi

Palun anna oma osalemisest teada reet@hingamisstuudio.ee või sms-ga 53407938 (Marju)

 

Õnnistust ja väge soovides

reikimeister Reet Karro

II astme reikipraktik Marju Varblane