Vabastava hingamise õhtu “Õpin tundma iseennast ja ühendan oma eraldunud isiksuseosad” 13. veebruaril 2014

Twisted With JoyOn tähtis kujundada väe olemusest uusi, positiivseid pilte. Keskendu oma kõrgemale olemusele ning su madalam olemus närbub tähelepanu puudusest. Sa lood seda, millele oma tähelepanu keskendad. Pildid, mida saadad enda kohta välja maailma, määravad selle, kuidas teised inimesed sind näevad. Paljud teist kardavad oma väge negatiivsete piltide tõttu, mis väe omamisega eksikombel seostuvad.

Sinus on üks osa, kes asub kõikide teiste osade kohal – see on sinu kõrgem mina. Iga üksik osa sinust on sinu sõber.

/Sanaya Roman “Elamine rõõmus”/

Vabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, sünnib rõõm. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Nagu paljusid teraapiaid, soovitakse ka vabastavat hingamist rakendada kuurina, regulaarsete ajavahemikega. Üks kord nädalas on väga hea sagedus ja 10 korda järjest loob püsiva terapeutilise efekti. Meil ongi käimas 10 korra sari “Elamine rõõmus.

Sarja eesmärk on õppida ennast armastama, saavutada sisemine rahu ning avastada oma elueesmärk. Õpime muutma negatiivse positiivseks ja avanema vastuvõtmisele. Võitlemise ja pingutamise asemel elame rõõmus. Meile on abiks vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Elamine rõõmus.”

Sarja neljandal õhtul saame ettekujutuse oma kõrgemast olemusest, tunnetame oma täit väge ja kutsume enda juurde kõik oma isiksuseosad.

Õpime veel vajadusel vabastavalt hingama ning teeme läbi täispika hingamissesessiooni toetavate mõtete ja tervendavate puudutuste toel. Pärast hingamist jagame kogetut ja teeme lõpetuseks väeringi.

Õhtu toimub Anni Akadeemias, ilusas ja hubases katusealuses ruumis soojal puupõrandal. Tartu vanalinn ja eriti Jaani kiriku ümbrus on energeetiliselt huvitav ala, siin on kerge tajuda erinevaid energiaid ja tõsta oma vibratsiooni.

Juhendavad ja hingamist toetavad Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid Reet Karro ja Ene Kõvatomas. Reet tegutseb vabakutselise tõlkijana ning pakub vabastava hingamise, reiki ja India peamassaaži seansse omaloodud Hingamisstuudios, korraldab reikikursusi ning on juhendanud hingamisgruppe Tartus juba kolm aastat. Ene on eesti keele ja kirjanduse õpetaja Viljandimaal, tema hingamisteraapia kabinet asub Suure-Jaanis. Koos on nad üles astunud Südame Tarkuse Päevadel ja korraldanud vabastava hingamise 10 korra sarja “Ärkveloleku vägi” Jaani kirikus.

Aeg: 13.02 kell 18.15-20.15.

Kaasa võtta: matka- või joogamatt, magamiskott/tekk pealevõtmiseks ja pudel vett ning soovi korral villased sokid jalga ja midagi pehmet pea alla.

Hinnad

Hingamissarja üksikkord maksab 12, kolme korra kaart 35, viie korra kaart 57 €.

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palume oma tulekust teada anda:

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69

 

Kujutis: Twisted With Joy, Abstract O´Doyley, www.redbubble.com