Hingamishommik “Kasvamine rõõmu läbi”, osa vabastava hingamise päevast Hingamisstuudios

Twisted With JoySuur enamik meist on valinud kasvamise läbi kannatuste. Kannatame, puhastame oma karmat ja kasvame. 

Vaimne õpetaja Orin aga pakub välja meetodi kasvamiseks läbi rõõmu. Sellest pajatab Sanaya Romani raamat “Elamine rõõmus“, seda võib õppida vabastava hingamise kursusel “Elamine rõõmus”. Aga Hingamisstuudio sünnipäeva hommikul, 21.01 kell 10-12.30 teeme läbi tutvumisringi ja teematutvustuse, et seejärel teha läbi Orini kanaldatud meditatsioon “Kasvamine rõõmu läbi” ja hingata vabastavalt tervendavate puudutuste ja Algallika afirmatsioonide toetusel.

Hingamise järel jagame kogemusi teetassi juures, suupisted on tavalisest pidulikumad.

Kaasa: magamiskott või kaelast kandadeni ulatav tekk, sall või rätik pea alla ja villased sokid jalga.

Osaluspanus: sünnipäevale kohaselt annetuslik-tunnetuslik. Soovi korral võivad osalejad tulla kohale juba 9.00 ja osaleda varaste uudistajate ja õnnitlejate vastuvõtul, või jääda hoopis kella 13-sele uudistajate ja õnnitlejate vastuvõtule.

Registreerimine: 

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69

Kujutis: Twisted With Joy, Abstract O´Doyley, www.redbubble.com

Vabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, sünnib rõõm. Loe veel.

Hingamisstuudio on väike teraapiakeskus Tartus, Karlovas, kus saab vabastavalt hingata, reiki, kristalliteraapia, liblikmassaaži ja India peamassaaži seansse võtta ning reikit ja vabastavat hingamist õppida. Stuudio hing on Reet Karro, kvalifitseeritud hingamisterapeut ja reikimeister.

Kogu Hingamisstuudio sünnipäeva kava.