Meditatsiooniõhtu „Energia maandamine ja ringlus” Hingamisstuudios

PalvetajaTeeme läbi Shakti Gawaini võimsa tervendava ja puhastava meditatsioon .Õhtut alustame tutvustamis- ja jagamisringiga, jätkame mediteerides, lõpetame teed juues ja oma kogemust jagades.

„Meditatsioon ei suru meelt rahulikuks, sellega lihtsalt leitakse üles juba olemasolev rahu. Kui me uurime muretsemise, fantaasia, täitumata lootuste või ähmaste unistuste tagpõhja, saab selgeks, kuidas meie sisedialoog meid juhib. Me oleme oma mälu ohvrid – seda kinnitasid ajurveeda meistrid juba tuhandeid aastaid tagasi.

Kes soovib saada meditatsioonist täielikku vaimset kasu, peaks endale otsima asjatundliku õpetaja, kelle vaimset traditsiooni ta austab. On olemas ka lihtsamaid meditatsioonitehnikaid, mida saab ise õppida kuid kõige tõhusam on grupis tehtav juhendatav meditatsioon.”

/Meditatsioon kui teraapia http://www.teraapia.com/?topic=77/

Reet Karro on väljaõppelt hingamisterapeut ja reikimeister, meditatsioonide läbiviimine kuulub mõlema võtmeoskuste hulka. Ta on juhtinud meditatsioone juba kolm aastat, esialgu ärevalt ja paberilt lugedes, ajaga on tekkinud oskus ise meditatsiooni ajal lõdvestuda ja kuulata oma jumalikku juhatust. Juhendaja lõdvestumine aitab hõlpsamini lõdvestuda ka mediteerijatel. Kuula katkendit tema 12.12.12 peetud meditatsioonist „Kristusteadvuse äratamine” (10 minutit): https://soundcloud.com/reet-karro/kristusteadvuse-aratamine

Meditatsiooniõhtul me tutvustame end ja räägime oma ootustest. Algajatele vajadusel mediteerimise algõpetus. Seejärel lõdvestume ja teeme Reeda juhendamisel läbi meditatsiooni. Seejärel vahetame järgnevas jagamisringis teetassi juures muljeid kogetud elamustest ja lõpetame väeringis.

*****

Selga panna mugavad, kihilised riided, jalga võimalusel villased sokid või vahetusjalatsid. Mediteerime vastavalt eelistusele, kas toolil istudes või matil lamades. Sel juhul võiks olla kaasas tekk või fliis pealevõtmiseks.

Hind: 5-13 eurot, vastavalt võimalustele.

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69

Kujutis: FreeDigitalPhotos.net