Vabastava hingamise õhtu “Vabadus, andestamine, sisemine rahu” 5.12.13 Anni Akadeemias

ID-10032522Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada tänu võimsamale eluenergia liikumisele kehas parem kontakt endas toimuvaga ja ka kõiksusega.Eriti tõhus on hingata kord nädalas 10 korda järjest.

Meil ongi käes viimane kord 10 õhtu sarjast. 10 kohtumisega oleme õppinud tunnetama eri energiaid, jääma püsima keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendades positiivseid vibratsioone enda ümber. Parandanud suhteid, endassesuhtumist ning võimet armastada ja olla armastatud. Liikunud armastuse, rahu ja keskmesoleku sagedusse. Abiks on olnud vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.”

Koht: Anni Akadeemia, Tartu, Lutsu 5 III korrus.

Aeg: N, 5.12.2013 kell 18.15-20.30

Hingamissarja “Ärkveloleku vägi” kümnenda õhtu teema on “Vabadus, andestamine, sisemine rahu.” Raamatu “Ärkvelolekust tulenev vägi” lõpuni on jäänud kuus peatükki. Neid on võimatu siin kuulutuses kokku võtta, valime selle asemel mõned olulisemad mõtted igast peatükist, lootes, et huvilised jätkavad pärast ise nendega tööd.

“Kui valid kasvamise, aitb see sul toime tulla valuga. Teine inimene ei ole kunagi sinu valu põhjus. Kui saad haiget, oli see valu juba enne sinu sees olemas, teine tõi selle ainult esile. Haigetsaamine on kingitus, mis näitab kätte tervendamist vajava koha sinus. Valu kogemine paneb kasvama ja armastus aitab seda tervendada.”

“Intuitsioon võimaldab jõuda teadmisteni sõnade abita. See on ühendus sinu kõrgema minaga. Intuitsiooni maksab kuulata. Kui järgid intuitsiooni, avanevad sulle paljud uksed, vastused saabuvad märksa kiiremini. Tähtis on mäletada oma minevikku positiivsena, sest see sisaldab ideid, mida sa olevikus ellu viid.”

“Sinu mõtted on magnetid, mis tõmbavad ligi neid asju, millest sa mõtled. Mõtted loovad reaalsuse. Tasub mõelda kõrgemaid mõtteid, et meie reaaalsus oleks rahuldustpakkuvam. Tuleks jälgida oma sisekõnet ja kõrvaldada sealt enesekriitika ja hinnangud. Sinu teadvuse vibratsiooni tõstab ülevate, armastavate sõnade kordamine, nt “ARMASTUS, SELGUS, TAHE, TAOTLUS” või “MA OLEN ARMASTAV, LAHKE, TUGEV, HOOLITSEV, PÜHENDUNUD, KIIRGAV” jne. Räägi ka omadustest, mille poole püüdled, nagu oleksid need sul juba olemas. Keskendudes positiivsele, võid sa muuta maailma ja teisendada energiat enda ja teiste inimeste vahel. Mõeldes ülevaid mõtteid, saab sinust majakas ja teejuht paljudele.”

“Niipea, kui mõistad, et kõik sinuga toimuv on vaid sinu veelgi kõrgematele eesmärkidele suunamiseks, hakkabki see niimoodi olema. Negatiivse energia neutraliseerimiseks võib alati valida hinnangute andmise asemel armastuse. Tarkus tuleb südamest. Tark oskab valida, missuguseid sõnumeid tähele panna ja millised lahti lasta, millal tegutseda, millal lasta asjadel lihtsalt olla.  Ei maksa solvuda, sest solvudes loome me sama palju negatiivset energiat kui meie solvaja. Tuleks keskenduda hoopis teise inimese kõrgemale minale ja vaadata neile, kes ei ole kontaktis oma kõrgema minaga, kui väikesele lapsele, kes ei oska paremini. Kes on armastav enese suhtes, on alati armastav ka teiste suhtes. Tähtis on tunda kaastunnet, mitte haletsust ja küsida endalt enne suhtlusakti või tegu: “Kas see, mida kavatsen öelda/teha, aitab  sellel inimesel kasvada?”

“Suhelda saab sõnaliselt ja telepaatiliselt. Võtame teiste inimeste telepaatilisi sõnumeid vastu iga päev ja igal pool. Teadvusta end ümbritsevate inimeste mõttemustreid. Kui tunned end mõnes kohas halvasti, siis võib-olla ei sobi sulle sind ümbritsevad mõttemustrid. Kas leppida nendega või õppida neid reguleerima? Enamik meist võtab vastu teiste inimeste emotsioone, sageli isegi teadvustamata, et masendus või närvilisus, mida nad tunnevad ei ole nende endi emotsioon. Palju parem oleks sõnumeid vastu võtta kõrgemal asuvate keskuste kaudu. Selleks tuleks kõigepealt tundma õppida oma isiklikku energiat. Igal hommikul ärgates keskenduda oma enesetundele, mõtetele seoses algava päevaga. Päeva jooksul ennast jälgida, ja teha vaikusepause.  Peaksime jälgima nii oma mõtteid seoses teistega, sest need jõuavad mingil kujul ikkagi nendeni, ja mõtteid üleüldse. Tuleks mõelda mitte niivõrd igapäevastele asjadele, kui kõrgetele eesmärkidele, siis ühinetakse meiega sellel tasandil. Kui oleme kellegi peale solvunud või pahane, peaksime selle asemel, et mõelda temast halvasti, teadlikult kordama ülevaid mõtteid, kuni olukord meie vahel laheneb.”

“Kui vajad abi, juhatust või armastust, on see alati tulemas universumi kõrgematelt olemistasanditelt. Ka tervendamise lainepikkus, mille olemus on armastus, kaastunne ja rahu, on kõigile alati kättesaadav. Tõeline tervendamine sisaldab kaastunnet ja armastust nii enda kui ka teiste vastu. Kõrgema juhatuse saamiseks tuleb seda paluda ja avada end selle vastuvõtmiseks. Soovitu saavutamiseks tuleks sellele keskenduda, mõeldes häid, kindlaid, rõõmsaid, tänulikke mõtteid. Veel kiirendab saavutamist eesmärkide üleskirjutamine. Saabuv juhatus võib tulla igal hetkel, seguneda meie endi mõtetetega, nii et me ei teagi, et see tuli kõrgematelt tasanditelt. Juhatuse vastuvõtmiseks tuleks vaikselt istuda ja tühjendada oma meel, nii on saabuvad vastused selgemad. Juhatus universumi kõrgematelt olemistasanditelt on meile alati kättesaadav, kui me seda küsime.”

/Sanaya Roman “Ärkvelolekust tulenev vägi”/

Sisemise harmoonia saavutamisel toetab meid lähedal asuva Jaani kiriku aura. Selles iidses väepaigas, pühakohas on saadud unustamatuid hingamiskogemusi.

Juhendavad Reet Karro ja Ene Kõvatomas, Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid. Reet, vabakutseline tõlkija, pakub hingamisteraapia, reiki ja massaaži seansse oma Hingamisstuudios ja korraldab reikikursusi. Ene, emakeeleõpetaja, hingamiskabinet asub Suure-Jaanis.

Kaasa võtta joogamatt keha alla, magamiskott/tekk pealevõtmiseks, veepudel suu kuivamise puhuks ning soovi korral villased sokid ja padjake. Võib ka kaasa võtta teekõrvast pärast hingamist toimuvale teejoomisele.

Teejuhatus: Anni Akadeemia, Lutsu 5, vasakut kätt 3. korrus

Kogu sarja põhjalik tutvustus koos kuupäevadega: https://hingamisstuudio.ee/2013/08/arkveloleku-vagi/

Hind: 12 eurot.Maksta saab ettemaksuna: Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:Reet Karro       reet@hingamisstuudio.ee        tel 56 49 27 69Kujutis:Sura Nualpradid, FreeDigitalPhotos.net