Vabastava hingamise õhtu “Oma sügavaima tõe leidmine” 7. novembril Jaani kirikus

ID-10032522Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada tänu võimsamale eluenergia liikumisele kehas parem kontakt endas toimuvaga ja kõigega, mis elab ja hingab.

Eriti tõhus on hingata kord nädalas 10 korda järjest. Meil ongi käimas 10 õhtu sari. 10 kohtumisega õpime tunnetama eri energiaid, jääma püsima keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendades positiivseid vibratsioone enda ümber. Parandame suhteid, endassesuhtumist ning võimet armastada ja olla armastatud. Liigume armastuse, rahu ja keskmesoleku sagedusse. Abiks on vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.”

Koht: Jaani kiriku meditatsiooniruum

Aeg: 7.11.2013 kell 18.15-20.15

Hingamissarja “Ärkveloleku vägi” seitsmenda õhtu teema on “Oma sügavaima tõe leidmine.”

“Elu on teekond meis peituva sügavaima tõe juurde. Iga elusituatsioon, mis sulle valu või vaeva valmistab, õpetab seda, kuidas oma hingele truuks jääda.

Tõe leidmine tähendab seda, et lähtutakse oma südamest ja ollakse kontaktis oma hingega. Tõe leidmine tähendab seda, et iga olukorda vaagitakse südamest lähtuvas valguses, sügava kaastundega, pannes end teise inimese olukorda.

Sügavama tõe juurde viivaks ukseks on ärkvelolek. Selle abil koondad oma tähelepanu tõenägemusele ja hoiad seda ülal. Mida ausamalt sa tegutsed, seda rohkem sa arened. Iga elusituatsioon, mis nõuab sinult tõde ja oma olemise sügavamate tasanditeni jõudmist, annab võimaluse kasvada. Mida rohkem valu ja vaeva sa koged, seda suurema hulga energiat sa ära puhastad – muidugi eeldusel, et lähtud oma sügavamast tõest. Täna neid olukordi oma elus, mis näivad keerulised või põhjustavad valu. Tea, et need on võimalused jõuda sügavama tõeni. Jutt on tõest, mis võimaldab sul ühineda teise inimesega sügavamal tasandil. Et oma energiataset tõsta, vaata enda sisse ja küsi endalt, kas sa mitte ei varja enda eest tõde, mida sa teise inimese kohta tunned või mõtled. Kui sa ei lase endal tõde näha, siis saadetakse su teele üha uusi inimesi, kuni saad kontakti oma sügavama tõega. Iga inimene ja sündmus pakub sulle võimalust energiat puhastada, end arendada ja liikuda ülespoole. Teised inimesed mängivad sinu elus teatud rolle selleks, et aidata sul areneda. Suurim tasu on see, et kui oled kord probleemi lahendanud, ei pea sa enam kunagi selle poole tagasi pöörduma.

Tõde on see, et sa oled imeline ja võimas valgusolend. Sa petad ennast iga kord, kui ei tunnista oma ilu, tarkust ja väge. Sinu sees on peidus kaastunne, julgus, jõud ja tarkus lähtuda alati kõrgemast tasandist. Sa mängid rolle, mis ei peegelda sinu olemise suurust, kuid need on vaid rollid ja mitte sinu tõeline mina.

Et suuta lähtuda tõest, on vaja pöörata tähelepanu energiale. Tihti ei pane sa enne toimuvat tähele, kui olukord on muutunud nii väljakannatamatuks, et pead endasse süüvima, mediteerima, mõtisklema ja ennast teise inimese olukorda asetama. Vajadus endaga tööd teha võibki olla põhjus, miks sa antud olukorra üldse tekitasid. Kui mediteeriksid ja analüüsiksid end pidevalt, oleks su elu lihtsam. Kui sa endasse süüviksid ja avaksid kaastundlikult oma südame iga kord, kui sind kimbutab ebamugavustunne, ei jõuaks asjad kunagi kriitiliseks minna.

Kujuta nüüd endale ette kedagi, kellega soovid asjad sirgeks rääkida või suhteid parandada. Näe selle inimese nägu enda ees ja vaata, kuidas ta sind täieliku arusaamise ja kaastunega silmitseb. Kujusta seda inimest sinu tõde heaks kiitmas. Hoia kindlalt oma sügavama tõe nägemust ja harjuta, kuidas seda armastavalt väljendada. Ütle talle vaimusilmas midagi, mis teid mõlemaid ülendab. Iga harjutuskorraga muutud sa enesekindlamaks ning leiad üha paremaid viise end väljendada.

Sinu sügavaim tõde lähtub alati armastusest. Seda järgides austad nii iseennast kui ka teist inimest. Kui oled end vabastanud valele rajatud olukorrast, vallandad sa loova energia voo. Harjuta oma kõnes täpsete ja õigete sõnade kasutamist. Arenda endas võimet luua asjadest tõele vastavat pilti – kirjelda neid just sellisena, nagu need on, see aitab sul luua soovitut ka füüsilises reaalsuses. Mida rohkem sa oma sõnu tõega kooskõlastad, seda kõrgemale su vibratsioon tõuseb. Sul on rohkem füüsilist energiat, sa oled rahulikum ning su suhted inimestega muutuvad paremaks. Sõbrad, kes ei soovi sinuga suheldes lähtuda oma sügavamast tõest, asenduvad inimestega, kes seda teevad. Vanad, ebamugavad olukorrad, mida lõid minevikus, ei suuda su olemise uue tasandi valguses enam säilida ning hajuvad olematusse.”

/Sanaya Roman “Ärkvelolekust tulenev vägi”/

Sisemise harmoonia saavutamisel toetab meid sakraalarhitektuur ja Jaani kiriku aura. Selles iidses väepaigas, pühakohas on saadud unustamatuid hingamiskogemusi.

Juhendavad Reet Karro ja Ene Kõvatomas, Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid. Reet, vabakutseline tõlkija, pakub hingamisteraapia, reiki ja massaaži seansse oma Hingamisstuudios ja korraldab reikikursusi. Ene, emakeeleõpetaja, hingamiskabinet asub Suure-Jaanis.

Kaasa võtta joogamatt keha alla, magamiskott/tekk pealevõtmiseks, veepudel suu kuivamise puhuks ning soovi korral padjake.

Kogu sarja põhjalik tutvustus koos kuupäevadega: https://hingamisstuudio.ee/2013/08/arkveloleku-vagi/

Hind: ühe korra eest 12 ja kolme korra kaardi eest 35 eurot.

Maksta saab ettemaksuna: Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro       reet@hingamisstuudio.ee        tel 56 49 27 69

Kujutis: Sura Nualpradid, FreeDigitalPhotos.net