Vabastava hingamise õhtu “Armastan iga rakku oma kehas” Hingamisstuudios

Vabastava hingamise õhtu 16. mail kell 18.15.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ning mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

„Talvest kevadesse” on Hingamisstuudio tervikliku programmiga 10 hingamisõhtu sari, mille märksõnadeks on armastus, tänulikkus, loojateadvus, Sisemise Lapse tervendamine, seksuaalsus ja sensuaalsus. Sarja eesmärk on jõuda talveunest kevadisse ärksusesse ja värskusesse, ärata koos loodusega.

ID-1007301416. mai teema on „Armastan iga rakku oma kehas”.

“Oma füüsilise olemuse vastuvõtmine viib terviklikkuse ja terviseni. Terviklik ja täielik olemine hõlmab keha, meelt ja vaimu. Meie isikliku tervenemise taotlus hõlmab sensuaalsust – kingitust omada keha, seksuaalsust – valikut end füüsiliselt väljendada ja spirituaalsust – meie ühendust KÕIGEGA, MIS ON.

Kas Sa mõtled oma kehast kui oma partnerist ajas ja ruumis?

Kuidas Su keha Sinult tähelepanu saab?

Kuidas Su keha Sind toetab?

                                       Mida Sa tõeliselt arvad kehaga olemisest?

Kui laseme lahti kõne-eelsel perioodil tehtud negatiivsetest otsustustest ja hinnangutest oma keha kohta ning integreerime uued, toetavad mõttemustrid, kogeme suurt rõõmu ja heaolu tunnet. Seda on kõige lihtsam teha, kasutades võimast ALGALLIKA tervenemistaotlusega protsessitööd ja terapeutilisel hingamistööl põhinevaid juhitud meditatsioone.”

(Binnie A. Dansby)

16. mai hingamisõhtul me räägime kehast, kehaga olemisest, seksuaalsusest ja sensuaalsusest ning teeme teemakohase juhitud meditatsiooniga algava täispika hingamissessiooni. Lõpus jagame kogetut teetassi juures ja lõpetame väeringiga. Kõik on oodatud!

*****

Kaasa võtta magamiskott VÕI tekk pealevõtmiseks ja rätik pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Hind: antud õhtu 12 (11), 3 korda korraga makstes 33. Sulgudes on püsikliendi hind. Vt kogu sarja infot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Registreerimine ja info:

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69

 

Kujutis: adamr at FreeDigitalPhotos.net