Vabastava hingamise õhtu “Ema, isa ja püha kolmainsus” Hingamisstuudios

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ning mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

„Talvest kevadesse” on Hingamisstuudio tervikliku programmiga 10 hingamisõhtu sari, mille märksõnadeks on armastus, tänulikkus, loojateadvus, Sisemise Lapse tervendamine, seksuaalsus ja sensuaalsus. Sarja eesmärk on jõuda talveunest kevadisse ärksusesse ja värskusesse, ärata koos loodusega.

18. aprilli hingamisõhtu teema on “Ema, isa ja püha kolmainsus.”.

PerekondEma on meie elu esimene, kõige tähtsam inimene, ookean, milles areneme ja inimeseks olemise õpetaja. Isa mõjutas lapsena meie turvatunnet, kaitstuse tunnet, oli meile teejuht ja suunaja. Täiskavanuna on lapsepõlve emast ja isast saanud meie sisemised vanemad, koos meie lapsepõlveminaga moodustavad nad meie sisemise kolmainsuse.

Uurime oma hingeosade olukorda ja omavahelist läbisaamist nii teadlikult analüüsides kui meditatsioonis viibides. Hingame vabastavalt.  Lõpus hingamiskogemuste jagamine teetassi juures ja väering.

*****

Kaasa võtta magamiskott VÕI tekk pealevõtmiseks ja rätik pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Hind: antud õhtu 12 (11), 3 korda korraga makstes 33. Sulgudes on püsikliendi hind. Vt kogu sarja infot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Registreerimine ja info:

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69

 

Kujutis on osa fotost, mille autor on: Kookkai_nak, FreeDigitalPhotos.net