Teadliku hingamise õhtu “Lubades endale kõiki oma tundeid, avan loovuse, inspiratsiooni ja intuitsiooni” Hingamisstuudios

Mõistet “teadlik hingamine” on kasutatud vabastava hingamise sünonüümina, aga ka eraldi mõistena, tähendades teadlikult ja eesmärgipäraselt sobiva hingamistehnika valimist. Meie kasutame seda viimases tähenduses. On ju hea teada, et hingamisega saame end nii maha rahustada kui üles turgutada, nii vabaneda energiablokeeringutest kui transformeerida oma negativsed emotsioonid armastuseks. Ja osata vajalikke tehnikaid ka rakendada.

Colin P. Sisson on öelnud: „Inimesel on kolm funktsiooni: intellekt, emotsioonid ja füüsiline keha. Enamik meist elab peas, intellekt on seatud aukohale, terviseteadlikud või sportlikult andekad treenivad ja väärtustavad ka keha. Emotsioonid on aga alatähtsustatud ja allasurutud, sest tunduvad hirmutavad ja kontrollimatud.

Meie tõelist olemust on võimatu kogeda intellekti kaudu. Meie tõeliseks olemuseks on loovus, intuitsioon ja inspiratsioon. Ükski neist kolmest pole mõõdetav, kontrollitav ega juhitav. Me kas oleme nendega ühenduses või mitte.

Eesmärk võiks olla pidev ühendus oma loovuse, inspiratsiooni ja intuitsiooniga. Selleks tuleb olla kohal oma mõtete, emotsioonide ja keha juures. Väga kasulik on seejuures sügav hingamine. Hingamistöö tasakaalustab funktsioonid. Loovus hakkab voolama, inimene hakkab tegutsema intuitsiooni põhjal, tundes inspiratsiooni.” Loe edasi pikemat kokkuvõtet tema seisukohtadest: https://hingamisstuudio.ee/integreeriv-kohalolek-juuli-2012/

Õpime kohalolekut mõtete, tunnete ja keha juures teadlikult ja hingamisharjutusi tehes. Järgneb täispikk vabastava hingamise sessioon rõhuga kohalolekule. Lõpetame hingamiskogemuste jagamisega teetassi juures ja väeringiga.

Senikogematu energiakogemus ja argirutiini maharaputamine on lisaboonus.

Läbiviija: Reet Karro (Läbinud lisaks hingamisterapeudi väljaõppele C. P. Sissoni nädalavahetusekursuse ja kaks kohaloleku sessiooni tema endaga, lisaks teinud neid korduvalt iseseisvalt.)

Koht: Hingamisstuudio, Raekoja plats 20 II korrus

Aeg: 25. märtsil 18.15-20.30

Hind: 12 (püsikliendile ja 3 korda korraga makstes 11) eurot.

Kaasa: magamiskott või tekk ja peaalune.

Kirjeldatud hingamisõhtu on teadliku hingamise kursuse I (https://hingamisstuudio.ee/teadliku-hingamise-aktiivkursus-i-kevadtalv-2013eebruarist-aprilli-keskpaigani/) kavas kui moodul 7: “Integreeriv kohalolek ja kohaloleku praktika (Colin P. Sissoni järgi).”

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Keda kohaloleku praktika huvitama hakkab, sel on võimalus juba algaval nädalavahetusel osaleda Kalev Veskimäe 2-päevasel kohaloleku praktika seminaril (65 eurot). Vt: http://www.veskimae.com/  Tartu ürituse alt.

 

[fb_button]