Teadliku hingamise õhtu “ Hingan rinnaga ja tunnen kõiki oma tundeid”

Mõistet “teadlik hingamine” on kasutatud vabastava hingamise sünonüümina, aga ka eraldi mõistena, tähendades teadlikult ja eesmärgipäraselt sobiva hingamistehnika valimist. Meie kasutame seda viimases tähenduses. On ju hea teada, et hingamisega saame end nii maha rahustada kui üles turgutada, nii vabaneda energiablokeeringutest kui transformeerida oma negativsed emotsioonid armastuseks. Ja osata vajalikke tehnikaid ka rakendada.

Teadlikult hingates saab valida rinnahingamise, mille forsseerimisel muutume tundeliseks ja emtsionaalseks, saame kontakti oma allasurutud ja blokeeritud osadega ning alateadvusega. Me muutume elusamaks, vahetumaks ning võime kogeda ekstaasi  ja joovastust puhtast hingeõhust.

Õpime seda teadlikult ja hingamisharjutusi tehes. Järgneb täispikk vabastava hingamise sessioon Binnie A. Dansby Algallika meditatsiooniga. Lõpetame hingamiskogemuste jagamisega teetassi juures ja väeringiga.

Senikogematu energiakogemus ja argirutiini maharaputamine on lisaboonus.

Läbiviija: Reet Karro

Koht: Hingamisstuudio, Raekoja plats 20 II korrus

Aeg: 18. märtsil 18.15-20.30

Hind: 12 (püsikliendile 11) eurot.

Kaasa: magamiskott või tekk ja peaalune.

Kirjeldatud hingamisõhtu on teadliku hingamise kursuse I (https://hingamisstuudio.ee/teadliku-hingamise-aktiivkursus-i-kevadtalv-2013eebruarist-aprilli-keskpaigani/) kavas kui moodul 6: “ Rinnahingamine, selle eelised ja võimalused.”

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

 

[fb_button]