Vabastava hingamise koolitus “Avan oma südame küllusele ja armastusele”

Roheline südaVabastav hingamine 29. jaanuaril kell 18.15-20.30. Tegeleme oma südame avamisega. Süda on keskne energiakeskus kolme alumise ja kolme ülemise tšakra vahel, ühtlasi ka armastuse ja süütuse asupaik. Kui südametšakra ei tööta korralikult, ahistab inimest süütunne, ta ei ole kontaktis oma armastusega või lämmatab teisi  liigarmastusega. Hingamissessiooni alguses teeme läbi seda tšakrat korrastava meditatsiooni. Räägime ka kõrgemast südametšakrast.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Hingamisstuudio vabastava hingamise õhtute sarja “Avanen küllusele ja armastusele” eesmärk on südame avamine kõigele heale, kõigile õnnistustele, mida Universumil meile pakkuda on. See tähendab ka valmisolekut ise õnnistusi jagada, sest andmine ja saamine on ju üks. See tähendab ka vabanemist energiablokeeringutest ja kõigest, mis meid enam ei teeni, sest just seiskunud energia ja minevikutaak ei lase meil heale avaneda. See hõlmab ka kõigi energiakeskuste läbitöötamist ja puhastamist, et nad saaksid töötada täisvõimsusel.

29. jaanuari hingamisõhtu teema on “Avan oma südame küllusele ja armastusele.”

Südametšakral on eriline võime ühendada erinevaid energiavooge. See on keskus, kus kolme madalama tšakra (maine reaalsus) ja kolme kõrgema tšakra (kosmiline reaalsus) energiad ühinevad. Süda on sillaks mõistuse (pea) ja emotsioonide (kõht) vahel. Südamest saame ühenduda teistega ja ennast ületama. Süda ületab ego piirid ja võimaldab tunnetada ühtsust kõige enesest väljaspool asuvaga, isegi Kõigega Mis On. Südametšakra häirest annab märku võimetus tänada, andestada või leppida, väärtusetusetunne, armukadedus, pettumus, solvumine, kitsidus. Südametšakra lausung on „Ma armastan. Ma hoolin. Ma tunnen kaasa.”Saame uues energias südame head tööd toetada vastava taotluse ja teadliku hingamisega.

Nendel meie hulgast, kes tegelevad enesearenguga ning on avanenud uutele energiatele ja kõrgematele vibratsioonidele, võib olla aktiveerunud ka kõrgem südametšakra rinnakust veidi kõrgemal. Kõrgem südametšakra on tingimusteta armastuse asupaik, selle värv on roosa ja kristall roosakvarts. Kõrgemale südametšakrale on eriti toetav rindkere ülaosa masseerimine-koputamine ja rinnahingamine.

Hingamisõhtul räägime armastusest ja süütusest, südamest ja südametšakrast. Hingamist sissejuhatavas meditatsioonis näeme mõlemat südametšakrat tegutsemas täisvõimsusel, puhastame neid ja anname neile energiat hingates. Ülejäänud hingamisaja hingame Algallika Afirmatsioonide saatel. Järgnevas jagamisringis vahetame teelauas muljeid kogetud hingamiselamustest ja lõpetame väeringis.

Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad.

*****

Kaasa võtta magamiskott/tekk pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Hind: antud õhtu 13 (12), 5 korra kaardiga iga õhtu 12 (11). Sulgudes on püsikliendi hind.

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69